Хороскоп за мъж Близнаци

0
1089

mazhat-bliznaci-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Близнаци

Двойствената същност на тази зодия съчетава два коренно различни характера.

Типичният мъж Близнаци е мечта за всяка домакиня. Той обича да бъде сред хората. Колкото повече толкова по-добре. Рядко ще срещнете Близнаци, които да не могат да ви забавляват с думите си. Тези мъже притежават изтънчен вкус и богат запас от духовитости, а бляскавите им комплименти сякаш се изливат направо от сърцето им. Тъй като притежават изискани маниери и умеят да общуват, те са душата на всяка компания и от тях зависи много. Мъжа Близнаци обича да се среща с всякакви хора и да обикаля много места. Роденият под знака на Близнаци мъж е загадка. Ако си мислите, че това е мъж, който ще проявява постоянност и търпение, който спокойно ще поддържа огъня в семейното ви огнище, докато любовта и живота тихо и кротко отминават като плаваща по романтичните канали на Венеция гондола, ще изпитате разочарование. Малко или много той винаги се променя. Вярно е, че винаги търси по-доброто и постоянно се цели все по-високо.

Близнаците са склонни инстинктивно да скриват истинските си намерения, да водят словесни битки с околните и да прикриват мотивите си под булото на непостоянното си поведение. Най-общо казано се опитват да ви объркат. След което внезапно се обръщат на 180 градуса и така се променят, че ви смайват с откровеността и искреността си. Приятно и забавно е да сте влюбена в мъж Близнаци, стига да не се опитвате да се доближите прекалено много до него. Дълбоко в сърцето му съществуват неща, които той пази единствено за себе си. Тях няма да разкрие дори и на вас. Мъжът от тази зодия преди всичко търси духовното у партньора си – някой със сходен интелект, който дори от време на време да го превъзхожда, тъй като Близнакът не е егоист. Той е реалист и духовното предизвикателство го стимулира. Последното, което желае, е да има до себе си лишена от индивидуалност мълчалива кукла. Оставете вашия ум да изпъкне на преден план. Това няма да стресне мъжа Близнаци като другите мъже, а само ще го обърне в правилната посока – с лице към вас.

Мъжете от тази зодия често сменят приятелите си, но не го правят от коравосърдечност. Собствената им личност се люшка и върви напред тъй непостоянно, че за тях е напълно естествено да избират хората, от които биха могли в определен момент да имат полза. Когато мъжът Близнаци окачи шапката си някъде, вече се чувства като у Дома си. Рядко изпитва трайна привързаност към стари спомени, места, хора или вещи. Той постоянно си търси компания и не обича, дори се страхува да остане сам за по-дълго време. Не всеки представител на този зодиакален знак има две жени, но обикновено има по две от всичко останало -например две коли, две жилища, две образования, две професии, две мечти, две домашни животни, две самобръсначки, две хобита, две амбиции.

Числото две е любимо на Близнаците. Ловкостта в ръцете никога не изневерява на тези мъже. Когато стане дума за пари, двойственият характер на Близнаците отново се проявява. Този мъж може днес да бъде щедър, а утре да се превърне в скъперник. Близнаците нямат особено желание да трупат пари или знания. Предпочитат да ги подреждат и да ги подобряват. Те са нещо като посредници със задача да творят нови идеи и да са в полза на другите с блестящия си ум. Дали ще ви бъде верен? Да, но по свой особен начин. На този въпрос съществуват хиляди отговори, ако е замесен Меркурий. Мъжът от тази зодия обича да разговаря и да общува с хората. Освен това в женско обкръжение проявява своя особен чар и е много възможно да стане обект на шушукания и подозрения. Вие обаче може да разчитате на едно: рядко ще срещнете мъж Близнаци, чието вродено чувство за справедливост да му позволи да ви лъже при положение, че му вярвате. Говоря за истинско доверие.

Мъжът от тази зодия дълбоко се наскърбява, когато не му вярват или не го разбират. Това го обезсърчава й му действа подтискащо, ето защо опитва късмета си насам-натам, с цел да се освободи от емоционалното напрежение.

Мъжът Близнаци обаче не се оставя да бъде впрегнат без причина. Да се очаква, че ако някой му се усмихне – без значение дете или възрастен – мъж или жена, и той няма да му отвърне със същото, е все едно да се очаква слънцето да спре да свети. Жизнерадостният му и благоразположен характер постоянно търси компания. Бащата Близнаци е истински приятел с децата си. Не обича да ги учи на дисциплина, но им е показал доста неща още преди да започнат да ходят на детска градина. В повечето случаи той печели доверието им, тъй като рядко изразява възмущение или прекалена строгост към тях. Бащата Близнаци знае да обича без да задушава с тази своя обич. С децата си той изгражда много близки, макар и малко неопределени отношения, колкото и противоречиво да изглежда. Родителското му поведение издава привързаност, обаяние и жизненост, но той не винаги успява да им внуши да се придържат към определени правила, може би защото самият мрази правилата. Понякога днес ги хока за нещо, за което утре ще ги похвали, и това ги обърква. Бащите Близнаци обикновено глезят децата си. Безграничното въображение на Близнаците може да ги предизвика да кажат неща, които не са в състояние да изпълнят. Ако децата не ограничават свободата му и не го отвличат от многобройните му занимания, те му доставят огромно удоволствие.

Трябва обаче да знаете: въпреки че е противник на телесните наказания, склонността му понякога да говори язвително и саркастично може да нарани дечицата и да ги обиди за цял живот. На моменти бащата проявява и известно нежелание да прегръща и целува малките и трябва да положи съзнателни усилия да преодолее тази типична за зодията сдържаност. И така, постарайте се децата да не ограничават много свободата му, не го карайте да бъде с тях, освен ако сам не е пожелал, и вашият съпруг ще стане добър баща, независимо дали ще го дарите с едно или дванадесет деца. Тревогите ви, че може да ви ревнува са неоснователни, тъй като собственическото чувство не е типично за него. Нормално е всеки човек да изпитва ревност, но у мъжа Близнаци тя обикновено не е пресилена. За него любовта не означава непременно физическа близост. Със своите сетива той чува, вижда и усеща повече от другите, а богатото меркуриево въображение му помага да запечата и най-мимолетните впечатления.

Неговата любов е лека и ефирна, но като че ли й липсва земната страст на другите зодии. Той изповядва чувствата си с романтични и галантни думи и храни сърцето ви с необикновената красота на своя идеализъм. Ако умът и сърцето на този мъж се съединят с вашите, много скоро страстта ще ги последва. Този път може и да ви се стори дълъг, но е единственият правилен към душата му. Мъжът Близнаци се нуждае от две любовни страсти. Не непременно от две жени. Това е гатанка.

предишна статияХороскоп за дете Близнаци
Следваща статияХороскоп за жена Близнаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук