Хороскоп за жена Близнаци

1
1013

zhenata-bliznaci-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Близнаци

Тази жена не познава истински земната страст. Не е лесно да я накараш да спре и да се позамисли сериозно за страстта или за нещо друго. Мислите й винаги пътуват нанякъде, а наред с това тя доста добре разказва за пътешествието. Тя винаги крие в себе си няколко жени. До духовното си съзряване тя възприема любовта само като игра. Тази жена може да бъде невероятно лекомислена и непоследователна.

В началото изпитва възхищение от усмивката, гласа и дори от походката ви. След това възхищението й се превръща във враждебност и тя намира недостатъци във всичко – от чорапите до прическата ви. При това го направи толкова остроумно и язвително, че дълго след това мажете с йод раните си. Жените на Меркурий не са толкова коравосърдечни, колкото изглеждат понякога. Неуморимото им въображение постоянно ражда най-различни фантазии. Изразяват ги най-вече посредством любовта, а тези жени обикновено имат да изразят повече неща от другите хора. Жената Близнаци има нужда от съчувствието ви, а не от гнева ви.

За нея е много трудно да се обвърже изцяло с един-единствен човек. Ако е очарована от умствения потенциал и интелекта на някой мъж, другата й половина забелязва, че той не се вълнува от изобразително изкуство, музика или поезия. Ако пък попадне на някой ценител на изкуството, на някой, който се интересува от балет или литература, нейната двойственост отново ще проговори. Тя е жизнерадостна и духовита като партньорка. През повечето от времето (когато е в много добро настроение) тя ви ободрява с лъчезарната жизненост на природата си, развеселява ви с остроумието и интелекта си и ви е компетентен събеседник на всевъзможни теми. Пада си по сантименталните любовни слова и лесно омагьосва мъжете. Няма да срещнете друга жена, способна на подобна изобретателност, за да ви достави истинска наслада с любовта и неустоимия си чар. Нейните мигли могат да играят нагоре-надолу с женствен финес, но тя може и сама да си изкарва прехраната.

Жената Близнаци е великолепна артистка и идеално влиза в ролята на лекомислена палавница, чиито ласкателства карат попадналия в капана мъж да загуби и разума, и банковите си спестявания. Внезапно обаче тя може да се превърне и в кротка любвеобилна съпруга, след което неусетно да се преобрази в сериозна интелектуалка, заинтригувана от великите философии, както и от политика или поезия и накрая, наред с всичко това, да се окаже само едно кълбо от не овладяни чувства, изтъкано от нерви, сълзи и емоции. Без съмнение жената Близнаци не може да се нарече досадна или скучна. Меркуриевата жена жадува за „истинска и луда любов“, но тя все й убягва. Копнее да бъде майка, но и това нерядко я отминава. Тя открива различни добродетели у всеки срещнат мъж и продължава неспирно да търси човек, който притежава всички необходими качества да я направи щастлива. В нейно лице имате истински другар. Тя ви следва във всяко ваше начинание – водолазно гмуркане, мотокрос, каране на велосипед или бадминтон.

Характерният за тази зодия остър като бръснач ум проблясва у нея винаги, когато нещо предизвика любопитството й. Благодарение на меркуриевата си проницателност тя разнищва и най-заплетените нишки на вашите творчески замисли и може дори да ви подскаже как да ги осъществите. Ако не искате от нея да бъде постоянна, тя е неустоимо обаятелна. Тази жена може да е искрено влюбена и в същото време да се увлича по други мъже. Тя е склонна да приема промяната и дори да се стреми към нея. Ако не се научи да укротява непрестанния си стремеж към разнообразие и ако не си наложи да бъде търпелива и постоянна, тази жена може да превърне живота си в хаос.

Ожените ли се за вашата жена Близнаци, вие ще се радвате на няколко съпруги. Първата с лекота отговаря на всичките ви изисквания. Ако искате да ви бъде вярна, тя го прави, но само ако сте я впечатлили достатъчно, за да спечелите истинската й любов. Тази съпруга няма да се сърди, ако си намерите работа извън града. Тя обича приключенията и никога няма да ви упрекне, че залагате на карта съвместното ви бъдеще. Привличат я новите хоризонти на неизвестното. Тя може да ви изненада със способността си да прави бизнес и да подкрепи всички ваши оригинални начинания. На пръв поглед тази жена може и да изглежда повърхностна, но в действителност не е така. Зад бъбривия й характер се крие будна и жива натура. Втората съпруга често сменя настроението си. На моменти може да доловите язвителност и подигравка в нейния тон. В същото време отправя предизвикателства към вашия ум. Все пак мъжете се нуждаят от някаква стимулация, нали? Не се колебайте, приемете предизвикателството и се постарайте да надделеете в спора. (Всъщност тя тайно си мечтае за това.)

Тази жена не може толкова лесно да се уплаши от живота и не страда от предразсъдъци. Имайте й доверие, каквото и тя ви е гласувала. Тази жена е заклета и независима индивидуалистка. Третата се отнася с досада към всекидневните си домашни задължения. Леглата стоят разхвърляни, а мивката – пълна със съдове, докато тя мечтае, чете или пише сюжет за някоя пиеса. Може да ви сервира консерва с боб за вечеря и дори да забрави да я отвори. За сметка на това пък с нея може да разговаряте чак до късните нощни часове. Компанията й е изключително приятна. Тази съпруга може да попрекали с пестенето на средства. Четвъртата ви съпруга е лъчезарна и винаги усмихната майка. Тя няма да допуска децата й да ограничават нейната свобода, а пък и е заета с много лични планове, за да ги тормози с прекалени родителски грижи. Те се опитват да подражават на независимия й характер и само могат да спечелят от това.

Ако й бъде зададен въпросът колко време отделя за децата си, вероятният отговор ще бъде: „В нашето семейство това не е въпрос на време, а на любов“. И наистина е права. Децата може и да не й се подчиняват безпрекословно, тъй като ако днес бъде строга с тях, утре може да омекне и да отстъпи, но с радост могат да разговарят с нея в продължение на часове. Нейното въображение е сходно с тяхното и те взаимно ще се забавляват. Тази майка може да бъде доста либерална към децата си, но в същото време държи на учението и добрия успех. Тя ги наказва, ако не си научат уроците, но няма да им се скара, ако не си приберат дрешките в гардероба. Петата съпруга е чаровна домакиня. Чувства се в стихията си на вечеря със свещи, цветя и сребърни прибори. Който и да кани на вечеря – от своя началник до министър-председателя – тя се държи толкова изискано и очарователно, че гостите няма да искат да си тръгнат. Планира деня си с деловитост и лекота, облича се като манекенка и обожава театъра. Тя е романтична и изключително женствена – не се учудвайте, ако ви посвети стихотворение за рождения ви ден. Тя цени изискания стил. Това е всичко. Може да съм пропуснала някоя и друга съпруга в харема ви.

Жената Близнаци никога няма да избере влака вместо самолета. Тя няма да си замълчи, ако може да говори. Няма да стои настрана, ако може да помогне. Никога няма да се разхожда спокойно, ако може да бяга. Мозъкът й е пълен с толкова мисли, а сърцето й – с толкова мечти, че може би й трябва компютър, за да се справи с тях. Или вероятно има нужда от човек, който да я следва в нейния полет и да споделя дързостта на мечтите й за утрешния ден. Северните ветрове на Меркурий може би я тласкат напред, но дълбоко в себе си тя мечтае за малко почивка без дори и да подозирате. Не се бавете, а увеличете темпото и опитайте да я настигнете. Тя има нужда от вас.

предишна статияХороскоп за мъж Близнаци
Следваща статияХороскоп за шеф Рак

1 коментар

  1. Аз съм зодия “ Близнаци “ .Прочетох хороскопа си и съм очарована.Точен е и невероятно верен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук