Хороскоп за шеф Рак

0
268

shef-rak-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Рак

Сериозният трудолюбив директор Рак никак не обича веселбите в службата. Той би си позволил да се подсмихне само на провалилия се с гръм и трясък нелоялен конкурент или на настояващия за увеличение на заплатата нов служител, който е на работа едва от няколко дни. Нищо друго не е в състояние да го разсмее. Той не е изгубил свежото си чувство за хумор, а само го е скрил под решителния и делови израз на лицето си.

На работното си място го използва крайно пестеливо. Най-много да си позволи да се изсмее на хорските грешки или за да потуши напрежението. Ала от осем часовия работен ден седем часа и петдесет и осем минути ще преминат тягостно, без капка веселие. Главната и единствена цел на шефа Рак е печеленето на пари. Независимо с какъв бизнес се занимава, Ракът е в стихията си щом работата опре до търговия. Той притежава ненадмината способност да преценява от какво има нужда на пазара и да го доставя със солидна печалба за себе си. От борсовите акции до пакетчетата с чай и екзотични подправки плюс всичко останало, което стои между тях. В този бранш за него няма невъзможни неща. Необходимостта от печелене на пари най-вероятно му е попречила да осъществи мечтаното образование и му се е наложило да постига всичко сам.

Ракът помни всичко. Може да се случи така, че шефът Рак да наследи голямо богатство и обществено положение. Той обаче не обича да лежи на семейните лаври, а предпочита сам да трупа кюлчетата злато и да се доказва ежедневно. Винаги е отзивчив и щедър и никога наивен. Ракът е добряк, но не и глупак. Дълбоко в себе си е чувствителен и изтънчен човек, който често изпитва несигурност. Успехът и парите му помагат да се бори срещу тези свои вътрешни страхове и затова той толкова упорито ги преследва. Всички шефове от зодия Рак са изключително интуитивни и проницателни. Те обичат да се обграждат с верни хора. Страхуват се от самотата с изключение на случаите, когато под въздействието на обида или разочарование не я потърсят сами.

По природа Ракът е добър и почтен човек. Дълбоко състрадание у него будят както жестокостта, така и нещастието. Да бъде вежлив или да съчувства на някой изпаднал в беда за него не е старомодно, а просто част от кавалерските му принципи. Ракът е търпелив и упорит. Практичният му ум е винаги буден, но сърцето му мечтае и мечтите му са вълшебни като лунната светлина. Понесен от лъчите на нощната магьосница, той може по прекрасен и вълнуващ начин да обиколи света или да разработи внушителна индустрия, с чиито печалби ще подпомага глобални научни изследвания. Но всяка негова мечта стои върху стабилна основа.

предишна статияХороскоп за жена Близнаци
Следваща статияХороскоп за дете Рак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук