Хороскоп за шеф Рак

shef-rak-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Рак

Сериозният трудолюбив директор Рак никак не обича веселбите в службата. Той би си позволил да се подсмихне само на провалилия се с гръм и трясък нелоялен конкурент или на настояващия за увеличение на заплатата нов служител, който е на работа едва от няколко дни. Нищо друго не е в състояние да го разсмее. Той не е изгубил свежото си чувство за хумор, а само го е скрил под решителния и делови израз на лицето си.

На работното си място го използва крайно пестеливо. Най-много да си позволи да се изсмее на хорските грешки или за да потуши напрежението. Ала от осем часовия работен ден седем часа и петдесет и осем минути ще преминат тягостно, без капка веселие. Главната и единствена цел на шефа Рак е печеленето на пари. Независимо с какъв бизнес се занимава, Ракът е в стихията си щом работата опре до търговия. Той притежава ненадмината способност да преценява от какво има нужда на пазара и да го доставя със солидна печалба за себе си. От борсовите акции до пакетчетата с чай и екзотични подправки плюс всичко останало, което стои между тях. В този бранш за него няма невъзможни неща. Необходимостта от печелене на пари най-вероятно му е попречила да осъществи мечтаното образование и му се е наложило да постига всичко сам.

Ракът помни всичко. Може да се случи така, че шефът Рак да наследи голямо богатство и обществено положение. Той обаче не обича да лежи на семейните лаври, а предпочита сам да трупа кюлчетата злато и да се доказва ежедневно. Винаги е отзивчив и щедър и никога наивен. Ракът е добряк, но не и глупак. Дълбоко в себе си е чувствителен и изтънчен човек, който често изпитва несигурност. Успехът и парите му помагат да се бори срещу тези свои вътрешни страхове и затова той толкова упорито ги преследва. Всички шефове от зодия Рак са изключително интуитивни и проницателни. Те обичат да се обграждат с верни хора. Страхуват се от самотата с изключение на случаите, когато под въздействието на обида или разочарование не я потърсят сами.

По природа Ракът е добър и почтен човек. Дълбоко състрадание у него будят както жестокостта, така и нещастието. Да бъде вежлив или да съчувства на някой изпаднал в беда за него не е старомодно, а просто част от кавалерските му принципи. Ракът е търпелив и упорит. Практичният му ум е винаги буден, но сърцето му мечтае и мечтите му са вълшебни като лунната светлина. Понесен от лъчите на нощната магьосница, той може по прекрасен и вълнуващ начин да обиколи света или да разработи внушителна индустрия, с чиито печалби ще подпомага глобални научни изследвания. Но всяка негова мечта стои върху стабилна основа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here