Хороскоп за шеф Лъв

shef-luv-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Лъв

Болшинството от Лъвовете са надарени организатори и истински гении в боравенето с властта.

Те не обичат подробностите. Предпочитат да представят само общия план на нещата и да оставят на служителите досадните цифри или статистики. Шефовете Лъвове харесват подчинени с творческо отношение към работата си. Понякога този шеф може да бъде неблагодарен.

Обикновено се е погрижил – кабинетът му да бъде луксозно обзаведен. Със слабо осветление, тихичка музика, цветя, меко канапе и бюро от черешово дърво. Дори и при малко средства едва ли кабинетът му ще бъде с мръсни стъкла и без пердета. На стените ще бъдат окачени чудесни гравюри или негови снимки с важни особи. На видно място ще бъдат сложени всичките му грамоти, дипломи и награди, поставени в рамки. Шефът Лъв винаги ще бъде по-различен, по-находчив, по-изобретателен и по-делови от служителите си – поне според него.

С този шеф трябва да се действа внимателно. Дори по-любезните и не толкова наперени началници Лъвове обичат да излъчват слънчева светлина и неотразим чар. Никога няма да се скъпи на комплименти. Нито пък ще прикрива гнева си. Лъвът без колебание ще посочи всичките ви грешки. Шефът Лъв притежава повече високомерие отколкото е необходимо, то донякъде се компенсира от добродушния му оптимизъм. Докато си свирка с уста той така задвижва работите, че те вървят гладко и ефикасно.

Лъвовете са родени да управляват и освен това притежават завидната способност да възлагат задачите на най-подходящите хора. След това не им остава нищо друго освен да следят те да бъдат изпълнени стриктно и точно. Те не понасят интриги в службата. Лъвът ненавижда хора, които крият нещо от него. Той трябва да е наясно с всичко, което става наоколо. На моменти шефовете от тази зодия са направо смешни. Могат например да избухнат в гняв и след това ако са несправедливо засегнати, да се затворят в кабинета си и да се цупят с часове. Обличат се добре, хранят се добре и добре си поспиват. Ако получават необходимото за тях уважение, стават безумно сърдечни и великодушни.

Благодарение на силния си характер са способни да превърнат всеки свой провал в триумф. Лъвът изпитва огромно вътрешно удовлетворение да дава заповеди, а да дава съвети и да поучава останалите му е нещо като хоби. Ако се радва на обич и уважение, никой по света не може да бъде по-сърдечен от него. Какво от това, че се нуждае от толкова много възхищение, необходимо да задоволи ненаситната му суета. В противен случай тя не го оставя на мира. Истината е, че много често той напълно си заслужава възхищението.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here