Хороскоп за шеф Лъв

0
420

shef-luv-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Лъв

Болшинството от Лъвовете са надарени организатори и истински гении в боравенето с властта.

Те не обичат подробностите. Предпочитат да представят само общия план на нещата и да оставят на служителите досадните цифри или статистики. Шефовете Лъвове харесват подчинени с творческо отношение към работата си. Понякога този шеф може да бъде неблагодарен.

Обикновено се е погрижил – кабинетът му да бъде луксозно обзаведен. Със слабо осветление, тихичка музика, цветя, меко канапе и бюро от черешово дърво. Дори и при малко средства едва ли кабинетът му ще бъде с мръсни стъкла и без пердета. На стените ще бъдат окачени чудесни гравюри или негови снимки с важни особи. На видно място ще бъдат сложени всичките му грамоти, дипломи и награди, поставени в рамки. Шефът Лъв винаги ще бъде по-различен, по-находчив, по-изобретателен и по-делови от служителите си – поне според него.

С този шеф трябва да се действа внимателно. Дори по-любезните и не толкова наперени началници Лъвове обичат да излъчват слънчева светлина и неотразим чар. Никога няма да се скъпи на комплименти. Нито пък ще прикрива гнева си. Лъвът без колебание ще посочи всичките ви грешки. Шефът Лъв притежава повече високомерие отколкото е необходимо, то донякъде се компенсира от добродушния му оптимизъм. Докато си свирка с уста той така задвижва работите, че те вървят гладко и ефикасно.

Лъвовете са родени да управляват и освен това притежават завидната способност да възлагат задачите на най-подходящите хора. След това не им остава нищо друго освен да следят те да бъдат изпълнени стриктно и точно. Те не понасят интриги в службата. Лъвът ненавижда хора, които крият нещо от него. Той трябва да е наясно с всичко, което става наоколо. На моменти шефовете от тази зодия са направо смешни. Могат например да избухнат в гняв и след това ако са несправедливо засегнати, да се затворят в кабинета си и да се цупят с часове. Обличат се добре, хранят се добре и добре си поспиват. Ако получават необходимото за тях уважение, стават безумно сърдечни и великодушни.

Благодарение на силния си характер са способни да превърнат всеки свой провал в триумф. Лъвът изпитва огромно вътрешно удовлетворение да дава заповеди, а да дава съвети и да поучава останалите му е нещо като хоби. Ако се радва на обич и уважение, никой по света не може да бъде по-сърдечен от него. Какво от това, че се нуждае от толкова много възхищение, необходимо да задоволи ненаситната му суета. В противен случай тя не го оставя на мира. Истината е, че много често той напълно си заслужава възхищението.

предишна статияГодишен хороскоп за зодия Овен
Следваща статияХороскоп за дете Лъв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук