Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Рак

Месечен хороскоп Рак

mesechen-horoskop-rak

Месечен хороскоп Рак 10.2017

През този месец сте и весели, и угрижени – еднакво без големи и важни поводи се радвате на уважение и признание. Повечето от вас се радват на успехи, които могат да дойдат много неочаквано, без особено напрежение. Срещате се с приятни хора, които стават причина да решите много от въпросите, които ви вълнуват.

Решавате и проблем, който ви тежи от много време. Човек, който не ви се е обаждал от доста време, може да ви позвъни по повод на ваша изява. Трябва да сте по-внимателни с хора от водни знаци и да се пазите от прекалената си емоционалност и гневност.

Месецът за повечето от вас е подплатен материално. Високопоставена личност проявява необикновена лоялност спрямо вас. Тези от вас, които имат за цел да пътуват в чужбина за по-дълго време, се налага да бъдат по-предпазливи и да не си позволяват да вземат прибързани решения. В средата на месеца може да направите много приятна покупка. Очакват ви невероятно приятни изненади. Получавате предложения за интересен бизнес. Трябва да помислите дали можете да се справите. Прекалената заетост вече започва да ви изморява.

Около средата на месеца трябва да се пазите от скандални ситуации. Не бива да се подвеждате по приказките на хора, които искат само да ви дразнят. Може да ви предложат нова работа. Помислете преди да променяте каквото и да е в деловата си дейност. Сезонът не е много подходящ за кардинални промени на работа.

Бъдете много внимателни, що се отнася до промяната на жилище. Добре би било през този месец (и то след първата десетдневка) да промените с нещо интериора. Новите покупки ви носят късмет. Запълвате с нови неща гардероба си. Неочакван подарък ви стопля сърцето. Радост от брат, сестра или дете. Получавате покана за нещо приятно.

Повечето от вас могат да обмислят ходовете си по отношение на деловите и личните си партньори. Очаквайте нова връзка. Може да се радвате на личност, която се е отделила от вас и сега се завръща. Запазете добрите си отношения с нея, защото ви предстои съвместен път. Една изгаряща любов ви прегръща и ви връща увереността.

Няма да се чувствате самотни. Пътищата в страната ви носят радост и късмет. Усещате нежния полъх на ново приятелство и то е свързано с новото, което ви обгръща. Много от вас се радват на успехи на деца. Бъдете по-предпазливи в приказките с половинката си и особено ако имате извънбрачна връзка, която може да ви развали и празниците, и делниците.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Рак
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*