Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Рак

Месечен хороскоп Рак

mesechen-horoskop-rak

Месечен хороскоп Рак 08.2017

През месеца не се доверявайте на хора, които веднъж са ви предали. Вие ги познавате, те се въртят около вас, показват разкаяние, но не се поддавайте. Не бива да им вярвате. Уредете въпрос с документ, който е свързан с пари. Получавате помощ от космическите сили. Получавате помощ и от високопоставени личности.

Трябва да се борите много последователно за решаването на материален въпрос. Не бива да отстъпвате на човек, който се мъчи да ви изнудва. Макар и трудно, се налага да се свържете с личност, която е с по-високо обществено и административно положение, и която ви урежда въпрос, свързан с промяна на дом или офис.

В началото на месеца имате добрата възможност да се радвате на материални успехи, а също и на много приятни пътища в страната и приятелски срещи. В средата на периода ви се отварят отново пътища, този път повече по лични причини и срещи с близки хора.

Проблемите ви заобикалят доста елегантно, но въпреки това, вие трябва майсторски да се пазите. Около средата на месеца се налага да поработите малко повече, но и получавате повече от обикновено. Една лична връзка се развива много добре. Отношенията ви се задълбочават. Възможно е не след дълго време да се превърне в брак.

През този месец е добре да не рискувате с неща, които могат да ви злепоставят. Трябва да имате търпение по въпрос, свързан с човек от път. Предложение при някои от вас или възможности за път в чужбина за много добро, ви радват.

Възможности за успехи в обществената дейност. Това е месец, през който се оценяват професионалните качества на колегите ви, но и вашите. Бъдете дипломатични, що се отнася до вашите шефове. Бъдете точни в приятелството, истинското приятелство, което е подплатено с доверие.

Бъдете по-внимателни с хората, които ви обграждат с любов и уважение. Помощ от колеги. Имате възможности за продължаване на образованието си. Някои от вас може да потърсят през този месец началото на специализацията си. Иска ви се да направите и подаръци на близки хора. Не бива да прекалявате с алкохола. Той е ваш враг, никога не ви е прощавал.

Вие започвате своя победоносен ход в края на месеца, ако не се колебаете и ако не изпаднете в депресия. Пътищата ви носят щастие. Помислете за нова дейност. Промените за вас са от голямо значение и това ви освежава.

Доверете се на най-близките от фамилията си. Парите също ви носят спокойствие, затова не се отказвайте от нищо, свързано с усъвършенстването на професионализма ви и се борете да се изкачите по стъпалата на кариерата си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Рак
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*