Месечен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Телец Октомври 2019

През този месец ликвидирате някои от проблемите си, решението намирате бързо и се оказва лесно и просто.

Млад човек може да ви създава грижи. Сега сте ангажирани с неща, които са или поставят началото на нови за вас материални успехи.

Те са важни за вас, но може да разберете, че неща, за които сте се притеснявали и които сте мислели, че е трудно да се разрешат, или че няма да се разрешат, сега са на път за решение.

Пазете се от измама или загуба на нещо материално.

Месечен хороскоп за Телец Октомври 2019

Бъдете по-внимателни към здравето си и здравето на близки хора. Вероятни са проблеми със зъби или със скрито заболяване, което още не се е проявило, но вече има признаци за него.

Имате належаща нужда от пътища в чужбина, на които се налага да решавате и лични, но и делови въпроси. Тези от вас, които все още нямат сериозна сърдечна връзка, на едно от събиранията може да срещнат човека.

Закрепете връзката си с кръвен роднина, които ви е добър приятел. Той стои в сянка, но ви обича и ви помага.

Месечен хороскоп за Телец Октомври 2019

Очаква ви много и упорита работа, но това няма да означава, че животът ви преминава изключително и само на работното място. През месеца имате случаи да присъствате на много приятни забавления. Имате срещи с приятни хора и гостувания. Вие сте център на внимание. Близките ви радват с подаръци и много приятни за вас изненади. Пазете се от светли жени, които могат да ви създават само проблеми. Жените имат възможността да получат нещо, за което са мечтали от дълго време. Не бива да сте самоуверени за всичко, което ви предстои, ако искате да стане.

Ръководете сами инициативите си. Имате подкрепата на колеги и много вярната подкрепа на приятели. Правите пътувания в страната, които са от голямо значение за занимаващите се с обществена работа. Открива ви се възможност за сключване на сделка от голямо значение. Подписване на важен договор около средата на месеца. Бъдете прецизни в нещата, които правите. Не бива да се разсейвате, защото може да пропуснете много важен за вас делови успех. Решавате въпроси, свързани с покупка на нови неща за дома си.

Към края на месеца се очаква да имате неприятен спор в дома си, който може да се превърне в лют скандал. Въпреки че месецът ви дава добри възможности, не бива да рискувате. Рисковете почти винаги са на ръба на доброто и злото. В любовта някои от вас може да изпитат голямо разочарование, като разберат, че човекът, на когото са вярвали и когото са обичали, всъщност само ги е използвал. По-добре се разделете и не позволявайте именно вие да бъдете изкупителната жертва, като агонизирате продължително време, очаквайки човекът до вас да се промени. Това няма да стане. Не се затваряйте в себе си. Имате нови шансове в любовта.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here