Месечен хороскоп Телец за месец Май 2020 година

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Телец за месец Май 2020 година

Пазете се от рискове, които могат да ви стоварят големи неприятности. Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки.

През последната седмица се очакват предложения за пътища в страната.

Пазете се от покупка, която може да сте направили, или мислите да правите и която може да ви обремени финансово.

Вие имате аналитичен ум, можете да предвиждате нещата, познавате професията и действията в нея, както и водещите фигури и можете да планирате доста точно всеки свой ход.

Месечен хороскоп за Телец за месец Май 2020 година

На работното си място сте внимателни и през този месец редица случки изискват от вас още повече внимание и търпение. Изпипвайте много точно детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят.

Обърнете много голямо внимание на документацията си, особено ако се отнася до успоредна ваша или допълнителна дейност. Има нещо, което не е наред и което може да стане причина, ако не се коригира навреме, да доведе до големи материални загуби.

Известие от чужбина изостря вниманието ви и ви поставя нащрек. Проучете добре дали можете да разширите дейността си и в тази посока. Премислете плюсовете и минусите на делово предложение, което може да се реализира през лятото. През този месец е добре да не рискувате с неща, които засягат личния ви живот. Пазете старите си приятелства, не бягайте от новите, но добре проверявайте хората.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here