Месечен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-telecМесечен хороскоп Телец 03.2018

Предстои ви много хубав месец. Вие сте доволни от всичко около себе си. През изминалите месеци сте положили много усилия и сега берете плодовете на успехите. Започвате някои нови дела, замисляте и правите нови и големи планове за бъдещето. Летите на крилете на щастието и оптимизма.

Много добре осъзнавате, че настъпва време за промени. Въпреки че всичко се нарежда, както вие сте го искали, все още не можете да повярвате напълно в успехите си. Липсва ви увереност и по-голямо самочувствие. Прекалено дългото време на упорита работа и на усърдие са ви изтощили и уморили.

В момента гледате на бъдещето малко равнодушно и не сте толкова въодушевени, колкото се полага за тази ситуация. Не се предавайте на средата на пътя. Вие сте на крачка от реализирането на мечтите си. Можете да го направите. Ако се чувствате прекалено изтощени и си мислите, че нямате сили да продължите, то обърнете се за помощ към партньора си. Само той може да ви даде кураж и да ви стимулира.

Прекрасните любовни моменти, прекарани с любимия човек ви зареждат с енергия. Действат ви като допинг и вие получавате освен сили за борба, много нови стимули и мечти. Пред вас се очертават нови хоризонти, които полагат началото на правенето на планове и поставянето на нови цели. Имате и много контакти с приятели. Старо приятелство може да се възстанови.

Не избягвайте разговорите с предишни приятели, които търсят връзка с вас. Поговорете и може да се убедите, че хората се променят и много неща изглеждат безобидни в далечината на времето. Отзовете се на поканата, помогнете на хората, които ви търсят и наистина се нуждаят от вашата помощ. Разбира се, има и такива, които искат само да ви използват. Вие сте достатъчно критични и аналитични и сами успявате да прецените на кого може да се вярва.

Получавате и много покани за прекарване на уикендите извън града. Не се двоумете. Можете да заминете сами и да оставите за ден-два семейството си или заминете всички. Тези кратки почивки се отразяват много благотворно на здравето и нервите ви. Не се впускайте в непрекъсната работа, а редувайте с почивка. Ваш роднина ви прави много щастливи през втората половина на месеца. Можете да откриете душата си и да се порадвате от сърце. Не крийте чувствата си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува