Месечен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-telecМесечен хороскоп Телец 07.2018

Поставяте първите стъпала към нов етап от служебното и професионалното си издигане. Имате неприятен сблъсък с млада жена. Отстранявате я от живота си окончателно. Действайте много внимателно, защото тази жена е отмъстителна. Очаквайте интересно предложение за път, много вероятно за чужбина по служебен повод. Ако този път се осъществи през този месец или най-късно през първата седмица на следващия, там, където отидете, ви очаква силно професионално признание. Получавате и допълнителна работа, която е богато възнаградена. Хората, които работят с вас са доволни, близките ви също.

Жените се грижат за близките си много старателно и добросъвестно. В същото време те са доста скъпернически настроени към материалните белези на внимание и любов. Не би трябвало да пестите за любимите си хора малките подаръци. Очаквайте увеличение на заплатата си. Имате приятна изненада от път. Приятели ви помагат да преодолеете нещо в личния ви живот и да продължите напред. Около средата на месеца проявявате голямо внимание към близките си. Първите дни на периода са изключително приятни за вас. Периодът е подходящ да се стабилизирате и в делово, и в лично отношение.

Радвате се на голяма увереност. Една развръзка, свързана с личния ви живот ви помага много по-свободно и спокойно да се зарадвате на успехите си. Още в самото начало на месеца не бива да пропускате важен делови шанс. Получавате предложение за работа, което ви заинтересува. Дава ви възможност да получите добри допълнителни доходи, а може да се окаже, че това второ работно място се превръща в основна професионална дейност след време. Тези, които се занимават със собствен бизнес, получават подкрепата на високопоставена личност, която им предлага да разширят дейността си. Това ви връща самочувствието, но не бързайте веднага със съгласието си.

Месецът започва обещаващо. Въпреки това не бива да надценявате финансовите си възможности. Не позволявайте да се стига до заеми. Периодът не е благоприятен за това. Жените да не лекуват лошото си настроение с гняв и нападки. Само след час съжаляват за приказките си. Ако правите добро, направете го сега, на когото трябва и както трябва. Очакват ви пътища, на които се чувствате добре. Срещате стари приятели и се чувствате необходими на много хора. Убеждавате се, че хората ви помнят и ценят.

Идете за кратко на почивка, предишните периоди бяха много уморителни за вас. Не позволявайте да ви използват. През този месец се намират много поводи, които като че ли предразполагат към възползване от чужд труд, а би трябвало всеки да си гледа работата и да получава само заслуженото, което е изработил с ръцете си.

В личен план връзките ви се развиват хармонично. Не се връщайте към миналото си, каквото и да се случи, не се поддавайте на увещания. Гледайте напред. Късметът отново ви протяга ръка. Още в началото на месеца се срещате с нещо голямо, което изпълва живота ви задълго.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува