Месечен хороскоп Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-telecМесечен хороскоп Телец 05.2018

Пазете се от рискове, които могат да ви стоварят големи неприятности. Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки. През последната седмица се очакват предложения за пътища в страната. Пазете се от покупка, която може да сте направили, или мислите да правите и която може да ви обремени финансово.

Вие имате аналитичен ум, можете да предвиждате нещата, познавате професията и действията в нея, както и водещите фигури и можете да планирате доста точно всеки свой ход. На работното си място сте внимателни и през този месец редица случки изискват от вас още повече внимание и търпение. Изпипвайте много точно детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят.

Обърнете много голямо внимание на документацията си, особено ако се отнася до успоредна ваша или допълнителна дейност. Има нещо, което не е наред и което може да стане причина, ако не се коригира навреме, да доведе до големи материални загуби. Известие от чужбина изостря вниманието ви и ви поставя нащрек.

Проучете добре дали можете да разширите дейността си и в тази посока. Премислете плюсовете и минусите на делово предложение, което може да се реализира през лятото. Не бързайте да казвате „Да“. Налага се да сте много по-внимателни с колегите си. Пазете се от разпри и от вашата импулсивност, когато сте под емоционално напрежение.

За много от вас има реални възможности за брак или за годеж. В личния ви живот имате проблеми с вашата половинка. Не са нужни скандали. Опитайте се да разберете къде са причините за напрежението в семейството или във връзката ви и направете всичко, което зависи от вас, да ги отстраните.

Партньорът ви ви подкрепя във всички случаи. Бъдете много предпазливи с новите си начинания, защото може да срещнете големи спънки, които да ви струват много нерви. Преценете добре времето, в което да ги стартирате и с кого, ако не се решавате да започнете сами. Не всичко опира до пари.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува