Месечен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Телец Август 2019

Месец, през който е оценен вашият професионализъм и то доста високо.

Имате допълнителни пари, а възможности за нова дейност идват към края на месеца.

Тези, който са без работа, сега могат да се явяват на интервюта и конкурси, да използват приятели и познати в търсенето на подходяща работа, защото има голяма вероятност да се разделят с безработицата.

Много е вероятно на сегашното си работно място да започнете специализация в друга област. Това се оказва полезно за вас.

Ако уловите момента, в най-близките месеци можете да получите много добри финансови приходи.

Месечен хороскоп за Телец Август 2019

Налага се да сте по-въздържани в началото и края на месеца. Имате големи заслуги при решаването на важен спорен въпрос. Оценяват ви и ви става приятно от признанието. Имате възможности да подновите стара делова връзка, само внимавайте, при подновяване на договорните отношения да не пропуснете важни неща. Около средата на месеца имате срещи на високо ниво. Решава се нещо невероятно сериозно и голямо за вас. Запазете го в тайна. Не бива да се подвеждате по съветите на хора с чужда кръв. Може да попаднете в капана на изолацията, а това за вас не е никак добре, защото сте привърженици на движението.

Възможни са срещи с хора от далеч, с които имате общ бизнес. Критикувайте умерено. Не бива да прекалявате дори с близките си, макар че те всичко ви прощават. Това е много добър месец за решаване на въпроси, свързани с обучението и с неща, които могат да ви помогнат за работа в чужбина – на вас или на член от семейството ви.

Месечен хороскоп за Телец Август 2019

Получавате пари от сполучлива сделка. Не отказвайте на предложение за допълнителна работа. Тя ви носи нужните средства и можете да започнете собствен бизнес. Тези от вас цялата си сила. Един делови спор с ваши съдружници се разрешава много положително и това ви дава крила да полетите нависоко и да се чувствате на ниво. Завладявате много добри позиции благодарение на това, че можете бързо и точно да парирате нещата, който не са във ваш интерес и за които знаете, че само ви губят ценно време. Възможно е да имате проблеми с деца и то отраснали, и с близките си. Трябва да се подготвите за сериозни неща, които в най-скоро време променят живота ви. Не бива да влизате в конфликти по въпроси за вашето семейство и фамилия.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here