Месечен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Водолей Август 2019 година

През този месец повечето от вас имат успехи. Може да се огледате за празна ниша, защото отдавна си мислите за разширяване на бизнеса си.

Имате чувството за сигурност и покровителството на съдбата, а и не по-малко важно е, че имате и покровителството на личност, която е на много висок пост.

Може да се наложи да се разделите с човек, който не ви е безразличен. По много странен начин нова личност се опитва да се вмъкне в живота и в деловата ви дейност.

Трябва да намерите начин да проверите що за човек е и да предотвратите натиска срещу вас.

Има вероятност с всякакви средства да се мъчи да ви открадне ваши идеи във връзка с нов бизнес, а също и да разбере с кои хора смятате да работите. Затова бъдете много внимателни и не говорете пред когото и да е.

Месечен хороскоп за Водолей Август 2019 година

Пазете се от алкохол. Не решавайте делови въпроси на маса. Възможно е да имате проблеми от административен орган. Трудностите за бързо решаване на нова бизнес сделка са по независещи от вас причини. Пазете се от двойствеността на личност, която пристига отдалече. Тя е в много затруднено положение и иска да използва вашите ресурси. Не и позволявайте да се възползва от щедростта и добрината ви. Очаква ви нова любов. За някои от вас има възможност за брак или да получат покана за сватба. Имате редица неизяснени положения, които ви създават неясни ситуации и притеснения.

Месечен хороскоп за Водолей Август 2019 година

Повечето от вас трябва да са много внимателни, когато се отнася до деловата им дейност. Може да имате проблеми със стари документи, които да ви усложнят живота така, че да не можете, а и да не знаете как да се оправите. Докато е време, се обърнете към специалисти. През третата седмица на месеца може да имате приятни пътища. Срещате хора, с които намирате общ език в деловата си сфера. Внимавайте, дръжте нещата под контрол. Около средата на месеца се очертават приятелски срещи с хора, които са положително настроени към вас. Слушайте внимателно какво се говори, може да ви дойдат добри идеи, подсказани от вашите приятели.

Месечен хороскоп за Водолей Август 2019 година

Не се доверявайте на светъл мъж, които се мъчи да внесе напрежение и да превърне бизнеса ви в нещо хаотично. Вие сте пробивни и можете да осъществите желанията си, ако действате мъдро и внимателно. Пазете се от конфликти в личния си живот и в деловата си дейност. Не обръщайте внимание на дразнител в офиса. По възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас. Ако се наложи, може да се обърнете за помощ към колега, с когото работите от много години. Той може да ви помогне и чрез конкретни действия, и със съвети, а и да се намеси където и когато трябва.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here