Месечен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Водолей за Декември 2019 година

За всички вас този месец е много интересен и забавен.

Самоутвърждаването нараства и вие рискувате, но преследвате мечтите и успеха си.

Получавате доста приятни новини за добро парично възнаграждение.

Всичките ви дела вървят чудесно и се справяте без проблеми.

Вашите неприятности идват оттам, че не можете да се изразите достатъчно ясно, за да убедите другите да ви подкрепят в начинанието си.

Добре е да се доверите на партньор, който ви разбира и може да изложи становището ви по-достъпно за другите.

Месечен хороскоп за Водолей за Декември 2019 година

През първата половина от месеца трябва да се отдадете само на работа. Затова пък през втората половина ви се предоставят прекрасни възможности да пътувате и да се забавлявате. Вашият партньор е прекалено ангажиран, за да ви придружи. Това ви дава възможност за една пълноценна почивка. Можете да се усамотите и да преосмислите ценностите си. Това ви кара да помислите за повече забавления и разтоварване, защото осъзнавате, че отдаването само на работа, ви лишава от много неща в живота.

Здравето ви е чудесно. Не бива да злоупотребявате с това. В началото на периода претоварването с работа ви изтощава и ви преуморява. Затова сами трябва да си наложите да правите почивки и да се забавлявате повече. Много внимавайте да не
прекалявате с алкохола и храната. Всичко, което е употребено с мярка, е полезно и приятно. Не злоупотребявайте и с издръжливостта си. Колкото и да не ви се спи, опитайте се да си лягате по-рано, за да можете да се възстановите напълно.

Любовта ви е пълноценна. Партньорът до вас е не само любовен партньор, но и разсъдлив човек, който може да ви напътства и съветва, който се оказва сигурна подкрепа в рисковите моменти. Трябва да се отпуснете и да споделите с любимия човек, какво чувствате към него. Не бива да криете и не трябва да остават недоизказани неща. Дайте воля на чувствата си, колкото и да ви е трудно.

Получаването на добри пари през този месец ви провокира да харчите много. Вие имате нужда от много неща, но не бива да се отпускате. Вие сте пресметливи хора и трябва да си наложите мярка. Няма да е зле, ако отделите настрана някой лев, за да може през следващите месеци да живеете по-спокойно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here