Месечен хороскоп за Водолей за месец Март 2023 година

6
10234

ВодолейДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Водолей за месец Март 2023 година

През този месец ви очакват приятни изненади.

Това е време за разбирателство и взимане на разумни решения.

Нова любов може да ви изпълни с романтика и желание да създадете семейство.

Семейните от вас е необходимо да положат повече грижи за семейството си.

В деловата си дейност не бива да сте нехайни, особено при подписването на важни документи.

Може да се наложи да обмислите едно съдружие, което вече ви притеснява. Очаква се развитие на дългогодишна връзка, ако не сте официално обвързани.

За някои от вас са възможни доста разговори, които да ви накарат да се замислите, дали заслужава да продължите тази връзка.

Изневяра ви причинява голямо разочарование и болка.

Месечен хороскоп за Водолей за месец Март 2023 година

Имате планове във връзка с ново запознанство. От дълго време го желаете, но опитите ви досега са били все неуспешни. Сега субектът е свободен и не изпускайте късмета си. Не се разсейвайте в деловите си ангажименти, не ги поверявайте в ръцете на други хора.

Измъквате се от неприятности, но трябва да сте много внимателни. Това е месец на много големи делови контакти, на много нови идеи, на много нови ангажименти за родените под знака на Водолей. Внимавайте за всяка дума, която чувате и за всеки ред, който четете.

Здраво и упорито работете. Тези от вас, които се занимават с финансови сделки, трябва да изпипват всичко до най-най дребните подробности. Няма да има нищо маловажно.

Съвсем неочаквано се свързвате с човек, който пристига от далече, специално да търси делови контакти и партньори. Това може да се окаже шанс за вас. Обърнете му внимание, но не бивада му се доверявате сляпо и да давате пари на куп. През този месец за много от вас пътищата в страната и зад граница са доста уморителни.

Близките хора, които са на път, може да ви създадат проблеми. Близък човек, който не е от вашата къща, може да ви изправи пред сериозен здравословен проблем и пред по-големи неприятности.

Очакват ви трудности, които с малко повече усилия успешно преодолявате. Около средата на месеца е възможно да се наложи да се срещнете с човек, който в последно време се държи доста странно и имате чувството, че ви мами. Подгответе се добре за срещата.

Тя няма да бъде приятна, но ако не я направите, има опасност той да ви постави в неприятна ситуация. Може да ви зарадват с успехите си деца и ваши кръвни роднини. Бъдете внимателни с воден знак, може да се окажете въвлечени в неприятно приключение, което няма да е по вкуса ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

предишна статияМесечен хороскоп за Риби за месец Март 2023 година
Следваща статияМесечен хороскоп за Козирог за месец Март 2023 година

6 КОМЕНТАРИ

      • „Това“ го има, но няма смисъл от него. Все едно да предлагате билети за вече приключил спектакъл. И не – не сме доволни от информация с изтекъл срок.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук