Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Водолей

Месечен хороскоп Водолей

mesechen-horoskop-vodolei

Месечен хороскоп Водолей 11.2017

Разчитайте на интуицията си по пътя към увеличаване на доходите ви. Инвестиция, която сте направили се оказва много печеливша. Започвате да получавате доста добри парични постъпления и имате възможност да мечтаете по-смело.

Спокойно може да оставите някои от изчерпаните вече идеи и да се насочите към нови перспективи. Сега може да се доверите на усета си да реализирате планове, които по-рано сте се страхували да осъществите.

Доверете се на себе си, вслушвайте се в рационалните и разумни планове и не рискувайте. Обмисляйте внимателно всичко. Имате късмет, но е необходимо вие да контролирате събитията, ако искате да стигнете до върха.

Партньора и роднините няма да ви подведат, така че може да се вслушате в съветите им. Дори да ви се струва досадно всеки да ви напътства, положете усилие и не пренебрегвайте чуждото мнение. Справяте се блестящо, стига да се придържате към рационализма и да запазите хладнокръвието си.

Имате желание да каните често гости, да се забавлявате и да общувате с много хора. Здравето и настроението ви са в отлична форма и се справяте с натоварването. Предстоят ви много запознанства, но внимавайте с бизнес-предложенията на непознати хора, защото съществува опасност от съмнителни сделки, от които вие само може да изгубите. Децата ви или ваш партньор може да получи добро наследство и с това да подобри финансовото ви състояние.

Възможно е да се изкушите да харчите така, както само вие умеете, но е необходимо да се контролирате и да се спрете. Сега не е време за харчене, защото рискувате да купите куп излишни неща. Не ви се препоръчва да сте разточителни. Налага се да проявите деловитост във всички страни от живота, за да доведете до край плановете си.

През втората половина на месеца е възможно да се усещате несигурни и това да ви поизнерви. Причината е в това, че сте преуморени. Може да се доверите на жена от близкото ви обкръжение, тя може да ви помогне като поеме повечето ви задължения. Може да й се доверите и за финансовите си дела. Тя няма да ви разочарова. Здравето ви е отлично. Осигурете си пълноценна почивка, за да го запазите такова. Най-големият ви враг е преумората.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*