15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Дева

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп Дева 12.2017

Повечето от вас е необходимо доста да се потрудят през този месец. Използвайте спокойствието на вашата бизнес-сцена и започнете реализацията на отдавна заплануваните си дела. Имате възможност да обмислите и прецените всичко добре, тъй като можете да работите спокойно. Постъпките които направите сега и основите които положите може да дадат много добри резултати в края на месеца. Не бива да пропускате шанса си.

Пазете се от мошеници и неудачници. Те непрекъснато ви заобикалят. Всеки се опитва да ви заблуди и да получи място, по-близо до вас. Не допускайте до себе си тези хора в никакъв случай. Прочистете екипа си от неспособни и мързеливи хора, които могат само да говорят и да се кичат с чужда слава. Те са свикнали да се изтъкват и да си приписват заслугите на другите и затова не са ви необходими.

Докато сте заобиколени от такива хора, не може да очаквате успех или рационални идеи, които да доведат до печалба. Внимавайте и се пазете от използвачите. Не се поддавайте на тъжните им истории и не вярвайте на непрекъснатите им оплаквания.

Направете преценка още веднъж на всеки свой колега и сътрудник. Помислете от кого можете да очаквате подкрепа и пълноценна работа и с кого да работите. Много е възможно тези хора да вземат някой от най-ценните ви идеи и да отидат при конкуренцията.

Необходимо е да се научите да бъдете мнителни и строги. Работете усърдно и съсредоточено през този месец. Доверявайте се единствено на себе си. Само така през следващите месеци, когато ви очаква много работа и напрежение, вие може спокойно да вървите напред, без да се тревожите от перипетии и рискове.

Даденият сега тласък, положените основи ви дават прекрасна възможност да работите спокойно и да бъдете уверени в себе си. Пазете се от интриги. Ако тръгнат клюки за вас, първо е задължително да поговорите с партньора си, да отхвърлите всички злонамерени приказки и да се защитите.

За да предотвратите недоразуменията и скандалите, реагирайте навреме. Направете партньора си съпричастен към вашите бизнес-дела. Така може да имате повече общи теми за разговор и връзката ви да върви много добре, успоредно с добре развиващия се бизнес. Работете прецизно и стриктно. Не си позволявайте да претупвате нещата.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата
1 коментар
  1. Neli коментира

    da,absolutno mnogo to4no.samo prirodata mi distva uspokoqva6to i me zarejda s energiq.ne izpuskam 6ansovete,blagodarq vi

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува