Месечен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп Дева 06.2018

И този месец няма да е от най-спокойните за вас. Вие сте здрави, активни, но е добре, ако не критикувате за дреболии и не сте прекалено взискателни към хората, с които работите. Няма да сте разточителни нито на пари, нито на похвали. Но към децата си трябва да се покажете по-чувствителни и се старайте да ги поощрявате в това, в което виждате, че са силни. Имате възможности да се срещнете с добър партньор или приятелка, за които да решите, че са ви верни докрай. През този месец може да имате щастието да срещнете и голямата си любов. Не се доверявайте на земен знак.

Възможни са проблеми в брака, но трябва да се справите. Увеличаване на фамилията ви, което ви радва. Овен става причина да получите много приятно известие. Много работа ви очаква. Увеличават се доходите ви, това ви помага да приключите с някои заеми, които още ви тежат на плещите. В средата на месеца се радвате на голямо внимание – наистина има хора, които не забравят приятелите си. Вие го чувствате много силно през този месец. Имате нови възможности да прецените в края на месеца едно ново и много примамливо предложение за делова дейност. Иска ви се да уловите златната рибка, но може да ви попречи вашата гордост.

Понякога не зачитате и другите хора. Не обръщайте гръб на тези, на които дължите много. Вие най-добре знаете за какво става дума. Погрижете се за здравето на родител, винаги сте разчитали на него, сега той разчита на вас, макар че не го казва. Обърнете внимание на семейството си и специално на половинката си. Тя се натоварва доста покрай вашите служебни задължения, но не иска да ви тревожи. Ако подредите нещата си така, че да имате повече време за всички у дома, животът ви става по-лесен, а и вие се чувствате по-спокойни. Целият месец е изпълнен с обещания и надежди. Получавате признанието на приятели и колеги.

В началото на месеца трябва да се подготвите за кратък път извън страната. Пътуването ви е наситено със събития. Трябва да държите вниманието си будно, за да можете да извлечете максималната полза от него. А такава има. Не бива да се доверявате на други хора за парите си, защото може да съжалявате. Сами си правете сметките. Кафето и алкохолът не са ви приятели през този месец. Забравете ги.

В средата на месеца избягвайте по-агресивните си приятели, които след няколко чашки алкохол могат да ви въвлекат в масов бой. Той, разбира се, може да ви навлече разправии, които няма да са ви приятни. Стойте далеч от такива хора. По същото време се налага да поработите малко повече, защото нито времето, нито работата ви могат да почакат. За вас те препускат през тези дни. Млад мъж ви създава проблеми, с които се налага да се справите бързо. Ако не го направите, може да ви се отрази негативно на бизнеса.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. Екатерина Михайлова коментира

    Харесва ми! Наистина, много верни неща!

  2. Neli коментира

    da,absolutno mnogo to4no.samo prirodata mi distva uspokoqva6to i me zarejda s energiq.ne izpuskam 6ansovete,blagodarq vi

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува