Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Дева

Месечен хороскоп Дева

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп Дева 08.2017

През месеца може да проявите новаторство, което да ви помогне да се изявите с цялата си сила. Един делови спор с ваши съдружници се разрешава много положително и това ви дава крила да полетите нависоко и да се чувствате на ниво.

Завладявате много добри позиции благодарение на това, че можете бързо и точно да парирате нещата, който не са във ваш интерес и за които знаете, че само ви губят ценно време. Възможно е да имате проблеми с деца и то отраснали, и с близките си. Трябва да се подготвите за сериозни неща, които в най-скоро време променят живота ви. Не бива да влизате в конфликти по въпроси за вашето семейство и фамилия.

Късметът е с вас. Пари, и то в много прилично количество за тези, които се занимават с бизнес сделки. Месецът е много благоприятен за делови срещи и промени в личния ви живот. Огледайте се около вас, ако сте сами и може да срещнете личност, която да ви уважава и обича. Тези, които вече имат стабилна връзка, могат да помислят за нейното узаконяване, ако са убедени в любовта и качествата на личността, с която мислят да споделят живота си.

Очаквайте приятна развръзка за нещата, свързани с нова дейност или нова сделка. Имате възможността да се захванете с нещо допълнително, от което да получите солидна сума пари. Трябва да сте в състояние да решите важен имотен въпрос. Правите голяма покупка за дома ви. Нещо ново ви създава радостни мигове в дома.

Повечето от вас трябва да се пазят от прекалената си чувствителност и да не си позволяват да показват гнева си пред колеги. Имате много добри известия от близки хора. Приятели ви помагат. Едно недоразумение с родителите ви много бързо се оправя и можете да поемете здраво по пътя на късмета.

През този месец много се разчита на професионализма ви. Постарайте се да го проявите. Близки и ваши колеги се нуждаят от вашите съвети, които са щедро заплатени. Доста интересно хрумване при повечето от мъжете може да стане причина да се намерят пред нови начинания.

Голямата надпревара в делово отношение ви увлича и ако работите разумно и упорито, имате видим успех. Печелите нови позиции. Приемете поканата на ваши приятели за път в страната, а е добре да се подготвите и за път в чужбина.

Имате добрата възможност да помислите повече за разширяване на бизнеса си. Имате възможност да помислите и за продължаване на квалификацията си. Тези от вас, които имат голямо желание да създадат собствен бизнес, може през този месец да започнат подготовката или дори самия бизнес. Действайте смело, но обмислено.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Дева
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

  1. da,absolutno mnogo to4no.samo prirodata mi distva uspokoqva6to i me zarejda s energiq.ne izpuskam 6ansovete,blagodarq vi

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*