Месечен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп Лъв 04.2018

Използвайте този месец да сложите делата си в ред, но не започвайте нищо ново, не правете делови планове, не търсете нови съдружници – само проучвайте. Очаквайте нещо ново, което ви предлагат, но не бързайте да давате отговор. Решавате бързо проблем, свързан с бита. Радост от децата ви. Може да се наложи да се измъквате много безшумно от неприятна ситуация. Направете го колкото се може по-бързо.

Месецът не е подходящ за големи дела и нови начинания. Пазете се от любовно разочарование. Сега е подходящото време да обърнете внимание на здравето си. Погрижете се и за здравето на близък човек. Получавате много приятна покана за път в страната или за гостуване при приятели. Не отказвайте. Дори два-три дни, прекарани извън обичайната ви обстановка, може да ви помогнат да се заредите с положителна енергия.

За вас вашите собствени принципи са закон и вие се придържате към тях, но през този месец една личност може да ви накара да се объркате. Затова внимавайте какво правите. Бъдете пестеливи на думи към хора, за които знаете, че лесно се обиждат. Напрежението ви се отразява, без да го усещате. Макар че дните ви имат вътрешно напрежение, вие ги преминавате в тишина и сравнително спокойствие.

Бъдете обвързани със семейството си и близо до него. В средата на месеца избягвайте разговори с началници и изобщо контакти с хора, които ви вдигат кръвното и ви напрягат. Някои от вас имат желание да започнат нова дейност. По-добре е да изчакат, и сега натоварването ви не е малко. Освен това и така може да се наложи да поемете нови отговорности.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува