15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Лъв

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп Лъв 01.2018

Още в първите десет дни на месеца се налага да проведете разговори с хора, с които работите, но отношенията ви не са равностойни. Можете да защитите позициите си и да продължите напред. През първата половина на месеца се налага да проведете малко неочаквана среща.

Тя се оказва с приятни хора и те ви помагат да решите много от въпросите, които ви вълнуват. Може би става дума и за нещо, което многократно отлагате, а е цел на последните ви делови години. Трябва да сте по-внимателни с хора, родени в земните знаци и да се пазите от избухливост.

Сърцето ви се стопля от неочакван подарък. Брат, сестра или дете може да ви зарадват с нещо. Очаквайте нова връзка. Започвате изгаряща любов, която изпълва със съдържание живота ви. Трябва да сте по-предпазливи, когато говорите с половинките си. Особено тези, които тихомълком са завъртели извънбрачна връзка.

Месецът за повечето от вас е материално успешен. Към края на месеца имате по-голяма свобода и сигурност. По бизнес въпроси високопоставена личност проявява към вас необикновена лоялност. Онези, които от дълго време се канят да пътуват в чужбина, трябва да обмислят нещата по-детайлно.

Около края на месеца може да направите много приятна покупка. Не си създавайте сами трудности с непремислени сделки, с неконтролируеми компании. Имате предложения за партньорство по отделни сделки, но се ослушвайте и се оглеждайте добре.

Не подлагайте на рискове дейността си заради несигурни еднократни сделки. Не бива да се подвеждате по приказките на хора, които само ви дразнят. Всъщност, това е и тяхната цел, непрекъснато с нещо да ви човъркат съзнанието и да ви притесняват.

Всички вие получавате през този месец невероятни изненади, нови възможности и предложения за допълнителна работа. Преди да приемете, помислете дали можете да се справите. Вече сте прекалено заети, започвате да се изморявате. Това може да се отрази на качеството на вашата работа.

Предстои нова или допълнителна работа за някои от вас. Предложението е примамливо, но все пак премислете. Добре е около средата на месеца да промените нещо в интериора на дома си. Посъветвайте се с професионален дизайнер. Направете дома си по-светъл и приветлив. Новите покупки ви носят късмет.

Гардеробът ви се запълва с нови дрехи и красиви неща. Това е месец, през който много от вас се радват на неочаквани успехи. Налага се да сте по-активни и да не чакате другите да работят вместо вас. Но и не се натоварвайте излишно, щадете силите и нервите си. Здравето на много от вас е нестабилно и изисква повече почивка.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува