Месечен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп Лъв 07.2018

Една среща се оказва значително събитие в деловия ви живот. Около средата на месеца от път идват хора, които искат да работят с вас. Проучете ги преди да приемете или да отхвърлите предложението им. Но ви съветвам да премислите добре върху това, което научите. Може би това е вашият нов шанс. Не бъдете непреклонни, научете се да правите и компромиси, това ви осигурява по-равномерно придвижване към успеха. Към края на месеца уреждате въпроси, свързани с финанси.

Напрежение, а при някои и неизяснени положения в деловата им дейност, стават причина да мислят за промени. Те могат да се реализират още този месец, макар че е малко прибързано. По-добре е да обмислите нещата сега, а да пристъпите към промените след около месец и половина. Имате здравословни проблеми, свързани с децата ви. Следете внимателно развитието на напрежение в личния си живот. Някои от вас изживяват кризата на една дългогодишна връзка, която от известно време е ангажирала изцяло мисълта им. Трябва да излезете от тази ситуация колкото може по-бързо.

В началото на месеца имате неприятни изненади. Налага се да се вгледате повече в работата на хората около вас и ликвидирате последствията от изненадите. Трябва да отделите повече внимание на финансовото си положение. Прегледайте книжата си, документите лист по лист. Много е възможно да е допусната грешка, която да се отрази на бизнеса ви. Ако не я откриете навреме, може да претъпите загуби – те са плод на вашето предоверяване.

В началото на месеца имате напрежение на работното си място. Възрастен мъж покрай вас трябва да се погрижи за здравето си. Би трябвало да проконтролирате с какво се занимава. Вие сте много натоварени и в дома си, и на работното си място – може да си помогнете, ако съзнателно планирате действията си и не променяте плановете си. Освен това, вие сигурно вече сте забелязали, че с работата си се разтоварвате психически. Затова не я променяйте и не я оставайте. Мислете в по-широки мащаби. Веднага вземете мерки, ако усетите напрежение в колектива, с който работите.

Може да се наложи да се откажете от плановете си за разширяване на бизнеса. Ваш колега се опитва да ви подлее вода. Разбирате се и го предотвратявате, макар и не напълно. Плъзват приказки по ваш адрес, но и това минава, не позволявайте да ви въвлекат в обяснения и оправдания. Едно пътуване в страната ви разведрява. Срещате приятни и полезни хора, както и отдавнашни приятели, които обичате, но през последната година не сте имали време за тях. Дълго помните това кратко, но и приятно пътуване.

Успехи във финансовите ви операции. Периодът ви носи усещане за дискомфорт в личния ви живот. В средата на месеца се налага да проведете остър разговор със съдружника си. Нещата, за които той е поел ангажимент, изостават и пречат на цялостната делова дейност. Възможни са продажби на офиси или имущество. Искате да живеете по-комфортно, но това може да стане, само ако сте по-дипломатични.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува