Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Лъв

Месечен хороскоп Лъв

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп Лъв 06.2017

През този месец имате много приятни дни и възможности за значителни успехи. Парите, които очаквате, влизат в ръцете ви, но не забравяйте тези, с които работите и които работят за вас.

Много важно е да направите път в страната с приятни хора. Направете малък компромис по отношение на имот и може да постигнете повече от това, което искате. Възможно е да имате търкане с половинката си.

В случая вие сте правите и настина трябва да изясните нещата. Но това не означава да стигате до скандали, търканията могат да се уредят с подходящ разговор и изясняване на проблема. Потърсете помощ от мартенски Овен.

Посетете близки хора, които се радват на успехите и на гостуването ви. През този месец се налага да сте по-внимателни със здравето си. Звездите са благосклонни към вас. Звездите ви насочват към пътеката на късмета. Не бива да се отклонявате. Дева може да има голямото желание да ви отклони, но вие няма да го допуснете.

Използвайте дните за реализация на финансови операции. Документите ви трябва да са изрядни. Правете сигурни вложения, не предприемайте финансови рискове. Помислете за разширяване на бизнеса. Възможно е да имате проблеми със строеж или покупко-продажба.

По принцип през месеца срещате трудности с Телци и с Водолеи. Възможно е да намерите общ делови език със Скорпион, но само на работното място. Бъдете много внимателни и се пазете от жена с голямо обществено положение, която, ако не внимавате, може да ви навреди. Може да ви изиграе със сладките си приказки и милата си усмивка. Обърнете се към нови идеи и нови възможности.

Трябва да сте напълно убедени, че това, което искате, е осъществимо. Реализацията на някои неща става по-леко при някои от вас. Те се налага да направят много бързи пътища в страната с цел уреждането на делови юридически документи. Трябва да се въоръжите с много голямо търпение и да не искате неща, които не са за вас. Може да имате доста издънки с документи.

По принцип, ако искате да успеете, макар и трудно, се налага да решавате и да изпипвате нещата си особено прецизно и в детайли. Не бива да си мислите, че има по-маловажни неща. Разбира се, че за да имате успех, се налага да положите доста труд, защото при вас нещата не идват наготово, но за сметка на това пък успехите ви винаги са значителни и се забелязват от околните.

Особено ценни за вас се оказват оценките на професионалистите и шефовете ви. Това е пътят към по-доброто заплащане. Парите са важни за вас. От вас зависи и спокойствието в семейството или връзката ви. Не позволявайте да ви превръщат в неизпразваща се кесия, да обират труда ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*