Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Лъв

Месечен хороскоп Лъв

mesechen-horoskop-luv

Месечен хороскоп Лъв 08.2017

Имате възможност да се измъкнете от неприятности, но трябва да бъдете много внимателни около средата на месеца. Не бива да пропускате информацията, която ви се дава, а също и кореспонденцията, която ви е предоставена.

Не се отнасяйте с пренебрежение към нещата, които на пръв поглед изглеждат дребни и неважни. При занимаващите се с финансови сделки трябва всичко да бъде много добре изпипано. През този месец съвсем неочаквано може да се свържете с човек, който пристига от път с цел да търси делови партньори. Обърнете му внимание, но не бива и сляпо да му се доверявате и да давате пари.

По принцип пътищата в страната, а при някои и в чужбина, са доста уморителни и не особено спокойни. Случват се неща, които не е имало как да предвидите и макар че няма да са лоши, внасят напрежение в пътуването ви. Близки хора, които са на път, може да ви създадат много проблеми.

Около средата на месеца се очакват напрежение и трудности, които трябва да преодолеете. Справяте се, макар че няма да ви е лесно. Възможно е да се наложи да проведете среща с човек, който в последно време ви мами и може да стане причина да се почувствате в неприятна ситуация. Поставете нещата на местата им и този човек престава да е заплаха за вас.

Радвате се на успехи, свързани с децата ви и ваши кръвни роднини. Бъдете внимателни в харченето на пари и нащрек по отношение на земен знак. Внимателно се отнесете към информацията, която ви е дадена от светъл мъж. Той не е сред първите ви приятели и се мъчи да внесе обърканост в отношенията с колегите ви. Проверете всичко, което сте чули.

Все пак има и зрънце истина – иначе той не би се осмелил да ви говори на тази тема. Налага се да обмислите съдружие, което ви притеснява и то с пълно право. През този месец единствено вашата последователност ви помага да избегнете трудностите, които се появяват на пътя ви и интригите, които се мъчат да ви отклонят от професионалистите и хората, които никога не биха ви мамили.

В личния живот при повечето от обвързаните се очаква хармония. Много от вас трябва да обръщат повече внимание на половинката си. При някои от вас, които не са обвързани и които имат дългогодишна връзка, се очаква развитие. Трябва да са по-решителни и да направят следващата стъпка. Възможни са и доста неприятни разговори, които да ви накарат да се позамислите дали трябва да продължите връзката или да я прекратите.

Една изневяра може да стане причина някои от вас да изживеят голямо разочарование. Имате планове във връзка с ново запознанство. От дълго време го желаете, но все не става. Сега човекът е свободен и е добре да опитате късмета си. Не бива да бъдете разсеяни по отношение на деловите си неща и да ги оставяте в ръцете на другите.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*