15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Стрелец

mesechen-horoskop-strelec

Месечен хороскоп Стрелец 01.2018

Още в първите дни на месеца се обърнете назад и преценете точно в какво не сте успели, с какво сте се разминали в плановете си и още по-важно – защо. Изводите, направени през тези дни, са в основата на организационните промени, които се налага да направите в деловата си дейност.

Това е месец на много добри и полезни делови контакти, на много нови идеи, на много нови ангажименти за вас. Не пропускайте информацията, която получавате почти всеки ден през тези дни, не пренебрегвайте кореспонденцията, която ви се предоставя.

Внимавайте за всяка дума, която чувате и за всеки ред, който четете. Здраво и упорито работете. Тези от вас, които се занимават с финансови сделки, трябва да изпипват всичко до най-дребните подробности.

Съвсем неочаквано може да се свържете с човек, който пристига отдалече, специално да търси делови контакти и партньори. Обърнете му внимание, но не бива да му се доверявате сляпо и да давате пари на куп. Преценете дали неговите разбирания за коректност и точност, за прецизност и професионализъм отговарят на вашите.

Близки хора, които са на път, може да ви създадат проблеми. Близък човек, които не е от вашата къща, може да ви изправи пред сериозен здравословен проблем и пред по-големи неприятности. Около средата и края на месеца ви очакват трудности, които с малко повече усилия успешно може да преодолеете.

Не се обвързвайте прекалено с делови партньор, който доста грубо командва и държи да има последната дума. Воден знак може да ви изправи на нокти, да ви привлича с идеите си и да ви отблъсква с колебанията си.

Около средата на месеца е възможно да се срещнете с човек, който в последно време иска да работи с вас. Подгответе се добре за срещата. Тя няма да бъде приятна, но ако не я направите, има опасност той да ви постави в тежка ситуация. Може да ви зарадват с успехите си деца и ваши кръвни роднини. През тези дни се налага да обмисляте едно съдружие, което вече ви притеснява.

Внимателно харчете парите си, бъдете и много внимателни с Риби – ако не сте нащрек, може да се окажете въвлечени в приключение, което няма да е по вкуса ви. Доверете се на Скорпион, ако имате трудни моменти, той може да ви окаже помощ. За някои от вас се очаква развитие на дългогодишна връзка, ако не са официално обвързани.

Не се разсейвайте в деловите си ангажименти, не ги поверявайте в ръцете на други хора. Тези от вас, които се занимават с обществена дейност, не бива да се оставят на течението на събитията. Вие сте личности и го демонстрирайте. Измъквате се от неприятности, но трябва да сте много внимателни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува