Месечен хороскоп Стрелец за Септември 2020 година

СтрелецДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Стрелец за Септември 2020 година

За разлика от вечно доброто ви физическо състояние и вашият ускорен ритъм на живот, сега трябва малко да забавите темпото.

Вие наистина сте прекалили. Не можете да бъдете навсякъде и да помогнете на всички.

Поставили сте си за цел да вършите всичко сами, но това е невъзможно. Не че вие сте неумели, просто никой не може да се нагърби с това, което правите вие, и да се справи.

Затова спрете и си дайте почивка. Можете да направите една прекрасна почивка с партньора. Помислете за някой спокоен курорт, където пълноценно да си починете.

Месечен хороскоп за Стрелец за Септември 2020 година

Време е да станете егоисти. Мислете само за себе си и за своето здраве. Можете да си позволите да останете в леглото цял ден с интересна книга в ръка. Тялото ви се отплаща. Много бързо се възстановявате и ставате отново същите енергични и работоспособни като преди. Спете повече, хранете се пълноценно. Сега не е време да мислите за диети. Трябва да се заредите със сили и енергия. Колкото и да се чувствате уморени, вие обичате работата си. В нея намирате удоволствие и удовлетворение. Вие се реализирате изключително добре и можете да работите спокойно. Лошото е, че не можете и не искате да се доверите на сътрудниците си.

Вярвате само на себе си. Колкото и да искате, не можете да се примирите с мисълта, че някой друг може да се справи така добре като вас. Парите идват при вас като по магически начин. Вие винаги имате в себе си пари. На вас разчитат и роднините ви, и партньора ви. Все пак, не позволявайте на близките си да живеят на ваш гръб. Можете да им държите повече сметка за това как харчат. Не им давайте и ги оставете малко сами да преценят как се изкарват парите и да се замислят дали могат да продължават да ви експлоатират по този начин.

Големият разход на пари е за покупката на нещо голямо за дома ви. Веднага напрягате силите си и попълвате получилите се липси в авоарите ви. В началото на месеца имате много красиви и романтични мигове с партньора си. През втората половина на месеца се отдавате на работата си и оставяте любовта на заден план. Поддържайте огъня на романтиката, за да не угасне. Винаги отделяйте малко време за любимия си човек. През този месец имате и възможност да направите няколко служебни пътувания, които са много ползотворни. По това време забравяте напълно за любовта и изцяло се отдавате на работата. Пазете се от настинки.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here