Месечен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Стрелец Февруари 2020 година

Сега може да бъдете по-ангажирани с хората от близкото ви обкръжение, тъй като някак си постоянно ви занимават с ежедневните си и философски въпроси.

Това може да ви накара да се чувствате изолирани и някак си в бекграунда на случващите се събития.

Кореспонденцията се увеличава, а заедно с това и вашите продажби. Получавате повече обаждания, имейли, канят ви на различни събития, а срещите просто отнемат огромна част от времето ви.

Може да направите опит да планирате ангажименти ти си, но  не се напрягайте, ако не ви се получа. Необходимо е да бъдете гъвкави.

Месечен хороскоп за Стрелец Февруари 2020 година

Привличат ви големите идеи, независимо от това кой е авторът им, жадувате за работа с голям размах, но месецът не е подходящ за големи дела и нови начинания. Жените намират привлекателни мъжете, още повече, че те са способни на страст. И двете пречат на семейните и сериозно обвързаните. Не задълбочавайте инцидентни контакти, защото може да са начало на неприятности за връзка, на която държите.

Тези от вас, които се занимават с изкуство, имат възможност сега да му се отдадат с цялата си душа и сърце. Пазете се от любовно разочарование. Жените от зодията са обградени от обожатели, дори когато са семейни, но мили дами, не тормозете мъжете си с непрекъснати искания. Вашите капризи пречат на хармонията в дома ви. Сега е подходящото време да обърнете внимание на здравето си. Погрижете се и за здравето на близък човек. Периодът е напрегнат за вас, макар че видимо нищо лошо няма да ви преследва.

Месечен хороскоп за Стрелец Февруари 2020 година

Получавате много приятна покана за път в страната. Вашите принципи са вашите закони и вие се придържате към тях, но през този месец една личност може да ви накара да ги пренебрегнете. Затова внимавайте какво правите. Бъдете пестеливи на думи към хора, за които знаете, че лесно се сърдят. Макар че дните ви имат вътрешно напрежение, вие ги преминавате в тишина и сравнително спокойствие.

Не започвайте нови неща. Проведете сериозен разговор с роднина, който не знае какво иска и непрекъснато внася напрежение сред близките ви. Няма да успеете да избегнете неприятна ситуация в деловата си дейност, която ви тежи от много време. Досега я заобикаляхте, но през този месец трябва да я решите. Не се дразнете. Колкото и да кипите от нерви, няма да направите нищо съществено, а вашият дразнител може да продължи да ви дразни и да се наслаждава от ситуацията. Трябва да решавате въпрос, свързан с имущество. Не го отлагайте.

Някои от вас имат желание да започнат нова дейност. По-добре е да изчакат. Използвайте този месец да сложите делата си в ред, не правете планове, не търсете нови съдружници – само проучвайте. Очаквайте нещо ново, което може да ви предложат. Не бързайте да давате отговор. Решавате бързо проблем, свързан с бита. Децата ви доставят голяма радост. На мъжете, може да се наложи да се измъкват много безшумно от неприятна ситуация. Не се поддавайте на приказки на непочтена личност, която добре познавате. Независимо, че няма пряко да ви въвлича в машинациите си, тази личност може да се опита да си осигури мълчаливата ви подкрепа. Не бива да го допускате. Интрига и доста неприятна обида е причина да скъсате отношенията си с хора, които пътуват.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here