Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Везни

Месечен хороскоп Везни

mesechen-horoskop-vezni

Месечен хороскоп Везни 03.2017

През март е много важно да намалите темпото и да отделите време за почивка. Тези от вас, които се занимават с търговия имат успехи. Воден знак ви играе по нервите, но се справяте.

През този месец сте много напрегнати. Може да разберете, че се мъчат да ви измамят и то не с малко. Месецът няма да е лесен за вас, но ви отваря заключени до сега врати. В началото на месеца може да се срещнете с личност, която да ви помогне да се справите със затрудненията си.

Родените през Везни получават предложение за работа. Трябва сериозно да го обмислят. Добре е да го приемат, въпреки страховете си. Безработните, сега могат да си намерят работа. Трябва да са по-настоятелни. Освен това трябва да се научат и да разказват за това, което могат.

Месецът е много успешен за банковите дела на родените през Везни. Може да получите много повече, ако сега съумеете да инвестирате в нещо много бързо за реализиране. Вие сте добре подготвени и много скоро това проличава. Потърсете съюзници, опрете се на съдружниците си. Но като че ли първо трябва да си починете добре. Везни, нищо не е толкова зле, колкото ви изглежда.

Стегнете се и вървете напред. Пътят ви е чист. Същото може да се каже и за тези, които са решили да учат – няма нещо, което да ви спре, освен вие самите, разбира се. Но и вие сте наясно, че бъдещето изисква високо образовани хора. В делови план за повечето от вас се очаква подкрепа от началниците ви.

Независимо, че тези, които са родени през Везни, имат чувството, че всички и всичко е против тях, нещата вървят в определения ред. Променете начина си на мислене, не бъдете толкова мнителни. Във всички случаи, ако сте по-разкрепостени, по-общителни и оптимисти, може да ви бъде по-лесно.

Избягвайте пререканията и нещата ви потръгват. Ако ви поканят на светска сбирка, не е лошо да приемете. Там ви е добре. Това ви разнообразява. Имате добри възможности да пътувате. Пътищата ви носят успех.

Повечето от вас, които имат имотни проблеми, може да ги разрешат през този месец. Противоречия в семейството ви изнервят. Но те в по-голямата си част се дължат на вас – проявявате инат, който ви пречи да се разбирате дори с близките си.

Още в началото на месеца се налага да запретнете ръкави и да обмислите ходовете си. Възможно е да се съберете с близки хора за много добро. Бъдете по-внимателни с алкохола. Най-добре да не пиете през този месец. Приятни новини научавате в средата на месеца. Подредете документацията си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Един коментар

  1. Изчерпателен и в съшото време стегнат и ясен хороскоп:)

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*