Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Везни

Месечен хороскоп Везни

mesechen-horoskop-vezni

Месечен хороскоп Везни 06.2017

Месецът е напрегнат, защото ви се стоварва доста работа върху плещите. Вашата уравновесеност много ви помага точно да прецените ситуацията. Така се получава и през този месец.

Началниците изискват от вас неща, които трябва да решавате бързо. Предлагате сполучливи решения. Това влияе положително на бъдещето ви. Месецът дава на доста от родените през зодията материално благополучие.

Материална изненада става причината се чувствате по-стабилни. Може би най-после се решава един съдебен спор около строеж или жилище, или нещо свързано с недвижим имот. Огнен знак ви помага и вие му отговаряте със същото.

Може да се наложи да пътувате в страната. Имате много големи възможности за фамилна радост. Трябва да решите въпроси, свързани с нов дом или промяна на работното място. Някои от вас са раздвоени за личния си живот. Изневяра може да стане причина да решавате нещата си по-категорично.

Постарайте се да получите допълнителни приходи, ако се наложи да правите по-голяма покупка. Бъдете много внимателни със здравето си. Пазете се от неочаквани неприятности около средата на месеца. Пазете се в лично отношение от въздушен знак, не бива да се доверявате на Риби.

Старо интимно запознанство постепенно започва да се руши. Новите ви контакти трябва да са подбрани много внимателно. Овен ви създава приятни мигове. Вашите добри успехи през месеца са свързани с нови хора, които изиграват важна роля в живота ви. Не бива да рискувате в бизнеса, като правите големи капиталовложения. Възможности за работа далече.

Очакват ви приятни пътувания. Част от пътуванията, свързани с вашата дейност, имат интересни последствия. Обвързвате се с обществена работа. Имате възможност за годеж или брак или ви канят на сватба. Бъдете по-независими.

Започва месец, през който повечето от вас се налага бързо да решават въпроси, свързани с бъдещото им развитие и техния личен живот. За съжаление стари хронични заболявания могат да ви създадат проблеми, затова бъдете много внимателни.

Не бива много да се натоварвате физически през този период. Трябва да се погрижите и за здравето на човека до вас, той е податлив към вирусни инфекции и ако го удари грип, може да се задълбочат здравословните му проблеми.

Пазете се от травми и неприятности с технически уреди. По време на ремонт или случайно в дома ви може да си причините травма, която няма да е голяма, но може да ви извади от строя за известно време, а това да наруши плановете ви. Ако сте внимателни, това няма да се случи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

  1. Изчерпателен и в съшото време стегнат и ясен хороскоп:)

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*