Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Везни

Месечен хороскоп Везни

mesechen-horoskop-vezni

Месечен хороскоп Везни 11.2017

Обърнете внимание на себе си. Оставете всички останали да проявяват повече самостоятелност и осъществете личните си планове и проекти. Всеки е свикнал да разчита на вашата подкрепа и услуги в работата ви.

Не е момента да вършите задълженията на другите, любезно откажете и не се поддавайте на молби и обещания за реванш. Ако искате да постигнете бляскави успехи, вършете само вашите задължения. Вършете само своята работа и звездите ви обещават успех.

Наблюдават ви много хора и затова е необходимо да вложите повече усилия и старание. Още веднъж е необходимо да покажете на какво сте способни и колко сте талантливи, да се докажете. Резултатите идват бързо, а с успеха има и издигане, и повишаване на заплащането ви. Сега имате нужда от това. Издигането на по-високо ниво в работата ви дава възможността да се изявите в нова светлина и да докажете на всички, че наистина заслужавате по-висок статут.

Време е всеки да поеме част от задълженията ви в семейството и малко да ви освободят. Разпределете задачите, според възможностите на всеки. Свободното си време е хубаво да посветите на хобито си и на себе си. За да си отпочинете пълноценно се забавлявайте с любимото си занимание. Хобито ви може да ви донесе добри приходи, ако е свързано с някакво изкуство.

През месеца сте под силното влияние на близки приятели. Остават ви много весели спомени от прекараното с тях време. Консултирайте се с приятелите си и поискайте тяхното мнение, когато се налага да вземете решение. По-добре е да имате няколко варианта за действие и да постъпите, както вие сами решите. В прекрасно бизнес-партньорство и дълготрайно приятелство може да прерасне едно запознанство. Възможни са и делови отношения с чужбина.

В любовта нищо няма да ви изненада, там нещата са в застой. В момента не искате буйни страсти, защото повече се интересувате от професионалните си изяви. Партньорът ви подкрепя и е до вас. Необвързаните може да изживеят много флиртове, но сега няма да създадат трайна връзка.

Този месец е месец на работа и приятелство, а не на любовта, налага се да сте по-търпеливи в това отношение. Съдбата е степенувала нещата по начин различен от вашите желания, не ви е забравила. Пазете се от интриганти сред колегите ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

  1. Изчерпателен и в съшото време стегнат и ясен хороскоп:)

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*