Месечен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-vezni

Месечен хороскоп Везни 07.2018

Една стара връзка припомня за себе си още през първата седмица на месеца. Не се обръщайте назад. Мислете по-практично и не се поддавайте на хора, които се опитват да провалят плановете ви. Напоследък нещо не е наред с кръвното ви налягане. Напрежението ви се отразява. Проблеми с роднини могат да причинят конфликти в семейството ви. Но вие не позволявайте конфликтът да се превърне в скандал. Много настойчиво и упорито трябва да решите проблеми с бизнеса ви.

Тежък битов проблем ви кара да започнете да търсите промяна на местожителството си. Ако търсите квартира или купувате нов дом – погрижете се това да стане до края на годината – поне да вземете някакво решение. Още през първите дни на месеца очаквайте посещение, което оказва голямо въздействие върху плановете ви по-нататък, върху личните ви контакти с хора от страната и от чужбина. Не оставяйте в ръцете на недобре познати хора да ви решават въпроси с документи. Не се доверявайте и на тези, които в последно време са се показали като недобри професионалисти или небрежни работници.

Светла жена може да ви подведе, бъдете внимателни. Усилено обмисляте една продажба. Ако сте сигурни, че няма да се отрази зле на бизнеса ви – направете я. Във връзка с нея е възможно да имате малки проблеми в личния си живот, но ги преодолявате. Но ако продажбата е пряко свързана с цялостния ви бизнес, ако заради тази продажба се налага да правите кардинални промени или някакви нови организации – премислете. В началото на месеца ви канят на важно светско събиране. Посетете го, защото може да се запознаете с много интересни личности.

Може да възникне спор с ваш съдружник. Трябва да го решите дипломатично, защото иначе може да се стигне до съд. Сигурно може да спечелите делото, но да ви коства много усилия и средства. Към средата на месеца решавате във ваша полза много важен неприятен и проточил се във времето спор с близък човек. Ако се занимавате с изкуство, този период е изключително плодотворен за вас. За много от вас започва нов етап в живота им – по¬силен, по-добър и по-успешен. Съдбата ви дава. Бъдете добри и получавате. Бъдете независими и имате. Осигурете си стабилност в работата и в личните отношения.

Постепенно нещата около вас започват да намират местата си и вие се чувствате по-спокойни и свободни. Имате възможности за пътища в страната. Тези, които не са почивали, трябва сега да го направят. Очаквайте предложение за работа от човек отдалеч. Отнесете се предпазливо към предложението. Имате сериозен разговор с близки по материален въпрос.

Няма да делите нищо, но се налага да изясните подробности около имоти. Проблеми с роднина. Неприятни разговори, от които разбирате, че черноока двойка – мъж и жена, не са ви били приятели, а просто са си играли с вас, дори са ви злепоставяли. Завиждали са на всичко, което правите и постигате. Роднини искат повече, отколкото може да дадете. Това ви напряга. Не сте длъжни да задоволявате чужди капризи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. Konstantin коментира

    Изчерпателен и в съшото време стегнат и ясен хороскоп:)

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува