15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Везни

mesechen-horoskop-vezni

Месечен хороскоп Везни 01.2018

Много от нещата, които предварително сте планирали, няма да се получат не по ваша вина. Тези, които са планирали влизането в нов дом, до края на месеца няма да го осъществят, нещо забавя този празник.

Около средата на месеца може да ви се наложи да се погрижите по-задълбочено за близък човек. Тези от вас, които работят с хора, преподаватели и учители, са доста натоварени през първата половина на месеца. Напрежението се отразява в отношенията им към колегите.

Променете начина си на мислене, не бъдете толкова мнителни. Трябва да сте по-смели, ако искате да успеете. В началото на месеца може да се срещнете с личност, която да ви помогне да се справите със затрудненията си. Често причината за неуспехите ви е вашата мнителност. Месецът е много успешен за банковите ви дела.

Някои от вас получават много повече, ако сега съумеят да инвестират в нещо много бързо реализуемо. Вие сте добре подготвени и много скоро това проличава. Потърсете съюзници. Опрете се на съдружниците си. Но като че ли първо трябва да си починете добре. Нищо не е толкова зле, колкото ви изглежда.

Стегнете се и вървете напред. Пътят ви е чист. Получавате предложение за работа и трябва сериозно да го обмислите. Добре е да го приемете, въпреки страховете си. Справяте се. Трябва да сте по-уверени в себе си. Безработните сега могат да си намерят работа. Трябва да са по-настоятелни.

Повечето от вас, които имат имотни проблеми, ги разрешават през този месец. Противоречия в семейството ви изнервят. Но те в по-голямата си част се дължат на вас, проявявате инат, който ви пречи да се разбирате дори с близките си. Той ви пречи и да вървите по-лесно и по-бързо напред.

Някои от вас още в началото на месеца се налага да запретнат ръкави и да обмислят ходовете си. Възможно е да се съберете с близки хора за много добро. Бъдете по-внимателни с алкохола. Приятни новини за някои от вас. Научавате ги около средата на месеца. Подредете документацията си.

И на вашата улица изгрява слънце, само трябва малко да му помогнете. Трудно отделяте време за почивка, но трябва да го направите. Вие почти непрекъснато сте напрегнати от нещо, а делата ви не са чак толкова зле. Не бива да преувеличавате дори пред себе си трудностите, които срещате. Тези, които се занимават с търговия имат успехи.

Бъдете с по-широки сърца, отворете ги и за мъките на другите. Въздушен знак ви играе по нервите, но се справяте с него. В делови план за повечето от вас се очаква подкрепа от началниците ви. Независимо, че някои от вас, имат чувството, че всичко и всички са против тях, нещата започват да влизат в ред.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Везни
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. Konstantin коментира

    Изчерпателен и в съшото време стегнат и ясен хороскоп:)

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува