Асцендент в Лъв

Асцендент в Лъв – Вашата личност е изпълнена с достойнство, енергия и воля.

Често сте високомерни и резки, говорите, когато искате, и се намесвате в работите на другите, когато те не ви молят за това. Имате изразен стремеж да проявите себе си като силна и самоотвержена личност с ярки лидерски качества.

Имате склонност към бездействие и ленност. Обичате да мислите мащабно за цялото общество, но в отношенията си с конкретни хора нерядко проявявате презрение и снизходителност. Постоянно имате нужда от внимание!

Неизменно сте изпълнени с жизнерадост и обожавате да показвате на окръжаващите своята сила и жизненост. Към всички започнати дела се отнасяте бурно, активно, рязко и властно, за всяка работа се захващате решително и обичате да довеждате започнатото до край.

Характерът ви е силен, устойчив, не склонен към изменения. Имате склонност да изказвате авторитетни мнения и последователни логически обосновани аргументации. Възприятието и самоизразяването ви е ярко и драматично. Това е тип „театрален актьор“, свикнал да се къпе в енергията на възхищаващите му се поклонници. В значителна степен възприемате целия свят и самия себе си чрез енергийни потоци, волеви натиск, огнен ентусиазъм и бурни преживявания.

Ако някой се стреми да ви впечатли и да го възприемете на сериозно, то той трябва да се облече ярко, да изправи гръб, да вдигне глава и да е заслепен от възхищение и от вашето достойнство. Ако по време на разговора си с вас не „разтваря опашката на паун“ и даже се оглежда настрани – значи вие сте му съвършено безразлични, или се страхува от вас.

На вашата ярка личност е дадена немалка външна власт над хората и дарба да контролирате вътрешния свят на човека. Но тези способности вие трудно използвате с мъдрост и такт, вие сте склонни силно да увлечете в своята собствена енергия и преко волята на другия, забравяйки за емоциите на окръжаващите и необходимостта от обективен поглед на себе си и действията си.

При липса на обективно разглеждане на собствената личност вие може да се превърнете във всезнайко, самохвалко или глупав деспот, от чиято глупава суета е лесно да се възползват находчиви водолейски врагове. Вие сте силна личност и с лекота доминирате над окръжаващите. Искрени романтици и праволинейни идеалисти. Ако не се научите на великодушие, може да станете упорити и недисциплинирани егоисти. Вие сте горди и егоцентрични. Обичате аплодисментите и овациите. Понякога околните не знаят какво да очакват от вас, тъй като поведението ви се изменя в широки граници: от превъзбудено настроение до спокойна сдържаност.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here