Асцендент в Рак

Асцендент в Рак – Вие се отличавате с нерешителност, но страстта на чувствата си изразявате романтично и драматично.

Вашите емоции са подкрепени от волята. Вашето личностно проявление е пряко свързано със семейния живот и отношенията с най-близките.

Вие обикновено сте предпазлив по всяко време. Внимателни (и дори плахи) в контактите с външния свят, към който сте много чувствителни и жадувате да се включите напълно и дълбоко.

Окръжаващия свят възприемате със собствените си инстинкти и личен опит. Склонни сте да слушате повече, отколкото говорите. Подвластни сте на настроенията, което често се възприема от другите като капризност, но в критичните моменти реагирате поразително мъжествено.

Имате невероятен талант за намиране на спътници и се застъпвате за хората, които са тясно свързани с вас. Вие сте много вдъхновени, гъвкави и чувствителни. Внимавате при избора на нови дела и сте податливи на външни влияния. Вашите способности са изключително разнообразни, но са скрити достатъчно дълбоко, и затова трудно ги изразявате.

За вас вътрешното чувство за талантите и даровете, които имате е по-важно от разкриването им навън и демонстрирането им пред други хора. Вие не сте склонни да споделяте своите знания, защото предпочитате да ги запазите вътре в себе си. Жадувате да се включите събитията и активно се стремите към ключови позиции.

Чертите на характера ви са изразени отчетливо и ярко. Имате способността да слушате, но не обичате продължителните и дълги разговори. Вие сте изключително раними и уязвими в преценката за себе си, често се чувствате несигурни и много трудно изразявате чувствата, които ви вълнуват, преди всичко на това е необходимо да се учите.

Вашата личност е дълбока и смислена, много богата емоционално, за околните е трудно да повярват, как вие наблюдавате и следите скрития израз на лицето с мълчаливо внимание. По външното ви изражение е много трудно да се прецени дали вие сте съгласни или не, одобрявате или осъждате. Като цяло, лицето ви не казва какво мислите и преживявате. Вярно е, че понякога не мислите за нищо, защото се вглъбявате и е много трудно да изкарате мислите на повърхността на съзнанието и да ги изразите с думи.

За вас е много характерна дълбочината на емоционално възприятие на външния и вътрешния свят. Оттук – силна склонност за мощна самозащита срещу всяко ново впечатление и постижение, която е в основата на самоизмамата и изкривяване на изразяването.

От неприятелите си трябва да се научите на козирогска сухота и практичност, целеустременост и конструктивност в работата. Това се касае особено за работата върху себе си, необходима за отстраняване на нарушенията на емоционалното възприемане и себеизразяване. Емоциите си е необходимо да направите по-същностни, а себе си – по-добри и по-искрени. Трябва винаги да помните, че степента на безмилостните врагове се определя от степента на собствения ви егоизъм.

Вие сте много привързани към дома си и майка си, патриотични и традиционни. Обичате да събирате различни неща и често се връщате в миналото. Имате богато въображение, срамежливи сте по природа, следователно за истински просперитет, се нуждаете от любов и спокойствие. Поради присъщата ви несигурност има тенденция да се скриете от неприятностите. Поведението ви се отличава с грациозност и чар, но при най-малката заплаха и дискомфорт сте склонни да се затворите в себе си. Поради ярко изразената си чувствителност се влияете от околната среда.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here