Асцендент в Овен

Асцендент в Овен – Вие се втурвате напред със силна енергия и първична сила.

Вашата решимост ви помага да осъществите всяко свое намерение. Вие сте пълни с ентусиазъм и желание да се отличите във всичко, което правите. Не обичате да си губите времето напразно. Непрекъснато се самоутвърждавате, влагайки в това неуморната си енергия.

Своето място сред другите вие заемате мъжествено и смело. Задачите които ви поставя животът приемате с ентусиазъм. Имате ясно изразено желание да се докажете на всяка цена. Търсите спорове и конфликти, убедени че само в такава битка може да се утвърдите и да покажете своите идеали.

Когато възникнат внезапни препятствия, които ви отнемат време и усилия, вие сте склонни да изразходвате докрай енергията си с фанатична упоритост. Спокойствието и бездействието възприемате като смърт. Имате силно желание да водите другите след себе си. Вие се характеризирате с внезапно, бурно и активно отношение към всички започнати дела. Вземате присърце всяка поставена задача, горещо се опитвате да заемете ключови позиции, бързо и напълно се потапяте в потока от събития по веригата.

Аспектите на вашия характер са различни, ярки и ясно изразени. Силно влияние ви оказва първото впечатление. Когато сте в настроение, силата на влиянието ви върху света е изключително голяма и малцина могат да ви устоят. Вие сте искрени, доверчиви и наивни, поне в първоначалната си реакция на случващото се.

Когато се чувствате в безопасност и можете да си позволите да останете открити, вие сте неотразими в огнения си чар. Всичко във вас се изразява много силно – вие самите, симпатиите и антипатиите ви, това което приемате и това което отхвърляте. Всичко, което не е подходящо за вас, унищожавате с огън и меч, жестоко потискате и измествате. Би било хубаво  да намерите баланс на принципа на везните, последователно да проучвате неприятелите си, и да откривате най-доброто в тях.

Изключително необходимо е да развивате способността си да запазвате спокойствие и безпристрастност, като се фокусирате не върху вашите лични желания, а върху естетическите принципи на хармония и баланс.

Ако сте притиснати в ъгъла, вие ставате скучни, сиви и апатични, изпадате в депресия, от която не е лесно да се премахнат психическите последици. Вие жизнено се нуждаете от енергия и ентусиазъм. Вие сте неспокойни по природа, вашият подход към света е по-скоро директен, а не дипломатичен. Склонни сте да дразните хората със своята агресивност, динамика и екстравагантност. Умеете да защитавате своите убеждения използвайки силата на ума. Лесно започвате нещо, но трудно го завършвате – бързо се изморявате от него, и преминавате към нещо друго. Много е важно да възпитате в себе си последователност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here