Асцендент в Телец

Асцендент в Телец – Вие сте човек, който обича да инвестира време и енергия в печеливши начинания, обожавате да се наслаждавате на растежа си.

С удоволствие превръщате ненужният стар материал в полезен шедьовър. Обичате приятна страна на живота и всички ваши творби създават красота и удобство. Активно търсите сигурност и комфорт.

В междуличностните отношения обикновено всичко е наред, предвиждате всяка следваща стъпка, проявявате култура и цивилизованост. Сериозно сте загрижени за силата и качеството на бизнес и личните отношения.

Винаги сте любезни, което ви помага да отстраните и най-трудните препятствия по пътя си. Понякога действате строго и прямо, но сте склонни да се придържате към принципите на добрите нрави. Ако случаят не се отнася до вашите лични финансови интереси или собствената ви безопасност, може да бъдете много отстъпчиви.

В цялата си дейност и връзки с всички сили се стремите към порядък и надеждно прогнозиране на бъдещето. Към всички започнати дела се отнасяте плавно и спокойно, последователно се стремите към поставените цели. Творческият растеж и промяната на личността ви се осъществяват бавно и постепенно.

В характера ви са изразени твърдост и рационализъм. Имате склонност да се доверявате само на своя собствен опит. Действате само когато получавате пълна гаранция за надеждност, безопасност и сте запознати със спецификата на постигнатите резултати. Характерът ви е силен и стабилен, бавно напредвате, не сте склонни към промяна. Много силна тенденция за логика и търсене на рационална обосновка за планираното и извършеното.

Когато става въпрос за нов бизнес вие винаги вземате всичко на сериозно и се стремите по всякакъв начин да го доведете до край. Понякога се оставяте на инерцията и  мързела. Вие сте склонни да реагирате само на това, което ви се струва значително и съществено, като в същото време изразявате това, което наистина ви вълнува, и тревожи ума и чувствата ви. Самоизразяването ви е впечатляващо, а понякога дори и заплашително, в такива моменти на пътя ви по-добре да няма никой.

Ако се чувствате достатъчно уверени, по-скоро си мълчите, отколкото да обсъждате с другите съмненията и страховете си. В общуването понякога проявявате някои ограничения и скованост. Склонни сте да учите бавно, но затова усвоявате новото трайно и използвате придобитите умения по-мощно и ефективно от всеки друг.

Необходимо ви е да преодолеете догматичните схващания, като се фокусирате върху действията на враговете си, които като скорпион ви нападат там,  където не ви достига внимание и бързина на реакциите при изразяване на мислите и чувствата.

Рано или късно, трябва да се оттеглите от чувствения материализъм във възприятието и наивния реализъм в себеизразяването. Вие сте тихи и спокойни, и е необходимо известно време, за да разберете и приемете новото. Въпреки това, когато сте научили нещо, вие рядко го забравяте. Предпазливи сте в изказването на похвали, не сте склонни  към пилеене на пари и никога не взимате прибързани решения. Понякога може да сте лениви и мързеливи. Постоянно търсите стойностите на живота, и когато ги откриете, ги следвате непоколебимо и упорито. Обичате бижутата и хубавите дрехи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here