Асцендент в Козирог

Асцендент в Козирог – За вас са характерни изключителна общителност и систематичност в работата, забележително търпение и умение дълго и тежко да се трудите.

Всичко, което правите е изпълнено със смисъл насочено към постигане високи и далечни, но конкретни практически цели.

Вие винаги сте сериозни, трезвомислещи, меланхолични и сдържани. За вас са характерни стремежът към честолюбиви цели и желание с цената на собствените си усилия да се издигнете над окръжаващите. Във всичките си достижения разчитате само на собствените си сили и умения. За спечелените позиции се държите упорито до последно.

Умеете бързо и без много шум да постигнете много, непреклонно и настойчиво се изкачвате по стълбата на живота. Често вие сте родени управители и директори, отнасящи се към всички като ръководители и разпоредители. Не сте склонни да си губите времето за дреболии.

Вътрешно чувствате, че сте много способни, когато си поставите главна цел. Наистина при избора на цел вие често капризничите, тъй като целта е необходимо да бъде едновременно висока и достатъчно конкретна, иначе няма да ви донесе необходимото удовлетворение. Самоанализа ви е строг и конкретен, а на малките недостатъци и неприятности не обръщате внимание.

При ниско ниво на развитие вие сте унили и вечно неудовлетворени индивиди, в нищо не вярващи и склонни да преминавате от една задача към друга без всякаква надежда за успех. Работата със себе си обезателно изисква от вас дълги и постоянни усилия, в противен случай не бихте могли да постигнете твърдост на характера и умение търпеливо и дълго да чакате своя час. Често се случва да се научите да заменяте надеждата с чувство за дълг.

При високо развитие вие говорите малко и без да засягате околните, затова вашите думи звучат като неопровержими истини или пророчества, каквито се явяват често. Трябва да преодолеете в себе си общата недоверчивост, сухотата на маниерите и безразличието към ежедневното облекло, които играят във вашия живот много по-голяма роля, отколкото изглежда. Враговете ви учат да погледнете в дълбините на същността и да обръщате внимание на емоционалното състояние на другите хора, за което вие често сте склонни да забравяте.

В ранна младост не се отличавате с крепко здраве. Вие сте трудолюбиви и амбициозни работници, за които е важно постигането на успех в материален план. Изпитвате необходимост да се уверите в конкретните резултати от своите усилия. Търпеливи и постоянни сте. Притежавате развито чувство за собствено достойнство, можете да бъдете прекомерно едностранни и много дисциплинирани. Всички се отнасят към вас с изключителна сериозност. Действията ви са сдържани и хладни. Детството ви едва ли е било леко, но с годините започвате да изглеждате все по-млади.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here