Асцендент в Стрелец

Асцендент в Стрелец – Вие се отличавате с оптимизъм, приветливост, заинтересованост и снизходителност.

Амбициите ви са насочени към високи цели. Вие мислите преди всичко за себе си и сте склонни да приемате всичко за даденост. Умеете да убеждавате другите в собствената си правота и състоятелността на работата и възгледите си, което за вас е твърде изгодно.

Вашият оптимизъм се явява мощен източник на вдъхновение за всички, които общуват с вас и изпитват върху себе си вашето влияние. Страстно се стремите към осъзнаване смисъла на живота. Вие сте жизнерадостни и приветливи. Околните ви възприемат като общителен търсач на приключения, нестандартен в мисленето, по-скоро склонен към авантюри.

В общуването сте малко високомерни, но винаги готови да помогнете и с думи, и с дела. В живота се стремите да заемете ръководна лидерска роля. Своите принципи следвате решително, дори войнствено. Но винаги си оставате рицари, което свидетелства за вашата духовно-нравствена зрелост. Вашето добродушие е малко грубовато, вие винаги сте изпълнени с дружелюбие и благородни намерения. Светът възприемате през призмата на висшите стремления и безпределни идеали.

На живота и на себе си гледате с оптимизъм и не обръщате внимание на тъмната страна. Вие винаги намирате изход от трудните ситуации и съветвате всички наоколо да не губят надежда в никакъв случай. Разбираемо е защо вие сте винаги някак си щастливи. Околните остават с впечатление, че вие сте малко безчувствени, въпреки многостранния си чар. Но това не е така, вие просто проявявате себе си енергично и жизнерадостно, а дълбоките емоции и всички душевни нюанси не са ви по вкуса.

Нерядко карате хората да се влюбват във вас, затова наоколо ви винаги има много хора от противоположния пол. Развитието на личността ви предполага ликвидиране на повърхността, непостоянството, прекомерния фалшив ентусиазъм. За това прекрасно ви помага умствения анализ на самоизразяването и възприемането на ситуациите, на което е нужно да се учите от партньорите си. Винаги сте силно изкушени да се измъкнете от проблемите или да ги прехвърлите на друг.

Когато се самоусъвършенствате влагате цялата си решителност и енергия. Всъщност, вашият искрен ентусиазъм може бързо да се охлади, което води до преминаване към друг обект. Жадувате за свобода на мислите, думите и действията. Безгрижен, дружелюбен и оптимистичен. Идеалист с развита интуиция, интересуващ се от духовността във всичките и форми. Вие сте щедри и храбри, много общителни и чувствителни. Вашата жизнерадост привлича вниманието на околните и затова вие рядко оставате незабелязани в тълпата.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here