Асцендент във Водолей

Асцендент във ВодолейВие сте оригинални, творчески личности, окрилени от множество желания.

Искате да допринесете за общата кауза, обичате шегите, удоволствията и общуването. Мили и скромни, не обичате да привличате вниманието към себе си. Желаете да ви обичат, а не само да се възхищават на способностите ви.

Черпите сили посредством участие в съвместни дейности в рамките на тесен кръг от приятели. Вие активно се стремите към всичко нетрадиционно и с удоволствие участвате в реформирането на стила и начините на живот. Мотивирани сте от простото правило, което е очевидно за вас – „Светът съществува само за да бъде променян“.

Обичате да довеждате околните до възбудено шоково състояние, опитвайки се да създадете впечатление за себе си, като много забележителен човек – фокусник или магьосник. Възприемате външния свят и себе си емоционално. Интересувате се много от оригиналните мисли, които чувате от хората.

При развитието си придобивате много необичайни възгледи за света, които често не отговарят на общоприетите. Свободата и независимостта на самоизразяване за вас не е каприз, а наложителна жизнена необходимост, затова да се живее с вас никак не е лесно. Вие често бъркате приятелството с любовта, но не обичате да късате отношенията докрай и винаги се стремите, даже разделяйки се да останете в приятелски отношения с всички свои познати.

Нерядко създавате впечатление за студенина, просто формата на изразяване на чувства при вас е непривична: склонни сте да се отнасяте с любимите си същества чисто по приятелски и често им подарявате книги вместо цветя. Настоящето никога не ви устройва – вие сте недоволни и от света и от самите себе си.

При високо ниво на развитие на вашата личност сте способни с умело поведение и оригинални идеи да промените, както вътрешната, така и външната реалност. На ниско ниво на развитие вие сте ексцентрици, неразбиращи нищо нито в света, нито в самите себе си, но склонни с празни фантазии да се наслаждавате и гордеете със своите неудачи. Самоуверени и непредсказуемо свободолюбиви. Радвате се на факта, че се отличавате от другите, понякога открито се гордеете със своя индивидуализъм, но всъщност желаете да се харесате на околните не по-малко от другите.

Хората ви възприемат като атрактивни и гъвкави. Винаги се стремите да промените съществуващото положение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here