Асцендент в Риби

Асцендент в Риби – Вие сте чувствителна и милостива личност, умееща да се приспособява към всяка обстановка и обожаваща да витае в облаците.

Това, което постигате е свързано или със спонтанна мечта, или с естествената за вас способност да усещате подводните течения.

Вашата мистична проницателност ви помага интуитивно да разбирате човешката натура. Притежавате изразени художествени и музикални таланти. Вие сте склонни да жертвате себе си за окръжаващия свят, което се проявява в активно служене на другите или пасивно мъченичество.

Отличавате се със силна чувствителност към външни дразнители. Не винаги можете да разчитате на собствените си сили, но винаги се стремите да помогнете на други хора. Окръжаващите нерядко ви считат за откъснати от ежедневната реалност. Вие се отличавате с добре развито възприемане и разбиране на религиозните, мистичните и митологичните теми. Склонни сте дълго време да прекарате в света на мечтите и илюзиите.

Обичате да черпите сила от романтични образи и сантиментални преживявания. Към стресова, потискаща и угнетяваща обстановка се адаптирате с много усилия. Склонни сте да преувеличавате ежедневните трудности.

При високо развитие вие сте способни да придобиете истинска мъдрост и разбиране за живота и на високо ниво да следвате принципа за недопускане на злото. За това е необходимо да приемете безпристрастно и с внимание себе си и света, такива каквито сте, независимо от това какво се случва.

При ниско развитие създавате аморфно впечатление. Обожавате да се оплаквате от живота си и получавате съчувствие от другите независимо от характера на жалбите ви – рядко ви осъждат и почти винаги ви съжаляват. Този аспект показва голяма емоционална възприемчивост и чувствителност към чувствата и страданията на другите. За защита от тези стимули служат лъжата и самоизмамата.

За самоизразяването ви са типични бурни емоционални изблици, при които е трудно да се познае дали има нещо истинско. По принцип сте добри и мекосърдечни в разумни граници. Възприятията ви са нежни и защитни, инстинктивно избягвате острите ръбове и се стараете да останете незабелязани и във външния свят и в самите себе си.

Много е важно за вас да развиете честност и почтеност. Трябва да се опитате да имитирате своите врагове внимателно и точно, заземявайки и материализирайки ниските си емоционални състояния, с които несъзнателно се опитвате да държите и външния и вътрешния живот. Вие не притежавате голяма физическа енергия, способни сте да черпите сили от висши източници посредством съсредоточената си интуиция.

Състрадателни, сдържани, мечтатели, спокойни и тихи. Предпочитате да не се срещате лице в лице с неприятностите. При опасност от поражение не се опитвате да поправите ситуацията, тъй като не сте уверени в успеха. Ефективно използвате целителния потенциал на музиката, способни сте с нейна помощ да преодолеете и най-тягостното настроение. На всичко реагирате крайно емоционално.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here